👉 FÖRLÄNGD - Januarirea - 5% extra HELA ordern med koden (JANUARI)  👈

👉 FÖRLÄNGD - Januarirea - 5% extra HELA ordern med koden (JANUARI)  👈

Hörnsoffor

En hörnsoffa utgör på många sätt och vis hörnstenen i ditt möblemang. Den erbjuder lika rikligt med sittplatser som en soffgrupp, samtidigt som den är fantastiskt utrymmeseffektiv. Är du ute efter en stor soffa med många sittplatser, samtidigt som du vill utnyttja så lite yta som möjligt, så är en hörnsoffa det självklara valet.

Hörnsoffor i stort urval med bred variation

Alltid robusta och välkonstruerade, på HusOchHemma hittar du ett stort urval av dessa soffor i många olika färger, tyger och utföranden.
Vi har lagt tyngd på toppmoderna och trendmedvetna hörnsoffor, samtidigt som vi har inkluderat mer tidlösa och klassiska soffor. Oavsett om du är ute efter en rättfram pragmatisk möbel som erbjuder stora mjuka partier och justerbara rygg- och fotstöd (i detta fall letar du efter en biosoffa i hörnformat, även känd som en reclinersoffa), eller en soffa där design är lika viktigt som komfort, så finner du dessa i vårt sortiment.

Även om en hörnsoffa i många fall avser huvudrollsinnehavaren av stora soffor, så erbjuder vi även divansoffor (vad som kan anses som hörnsoffans lillebror), U-soffor, bäddsoffor samt traditionella flersitssoffor, av större storlek.

 

Välj själv den kulör och tyg som passar dig 

När du ser närmare på vårt sortiment märker du säkert snart också att vi erbjuder soffmodeller som kommer i många valbara färger/klädslar. Denna mångfald av alternativ fungerar i favör för dig som har extra noggranna preferenser – kanske vill du matcha en specifik kulör eller nyans i din övriga inredning, eller kombinera med annat möblemang och skapa en helt unik möbelgrupp.

Divan- eller hörnsoffa? Varför inte både och!

En rad olika soffor i HusOchHemma:s sortiment befinner sig också i periferin mellan hörnsoffa och divansoffa - dessa är ämnade för den i särklass ambitiösa livsnjutaren. Soffor av detta slag avser storleksmässigt och uppbyggnadsmässigt en traditionell hörnsoffa, med undantaget att avslutet på hörnsektionen ofta är försedd med en generös viloyta. Här har trend och tradition mött varandra – de omåttlig populära divansofforna förenade med de tidlösa hörnsofforna.

Möblera utefter stor eller liten yta

För dig som kanske bor ett lite mindre hus eller lägenhet, och har en aning mer begränsat utrymme att utnyttja, så erbjuder vi också hörnsoffor i mindre, mer utrymmesvänligt format. Dessa nättare soffor finns i många olika prisklasser, och bibehåller en likvärdig komfortfaktor som avser samma standard till exempel en stor 7-sits-hörnsoffa gör. Även dessa mindre soffor - men fortfarande adekvata i storlek för att erbjuda avkoppling för hela familjen – kommer, beroende på modell, med ett flertal valalternativ i kulörer och tyg. Kort sagt, oavsett förutsättning, behov eller smak, så är det lätt att hitta rätt på HusOchHemma. Det finns alltid något som stämmer överens med dina inredningsbehov och preferenser. 

De fantastiska möbeltyger som pryder bland annat våra hörnsoffor, utmärker sig i kvalitet och karaktär. Om du är ute efter någonting som sätter en exklusiv guldkant på din soffa, så finns tyget monolith till ditt förfogande – detta sammetstyg används också i många av våra kontinetalsängar, och har fördelen med att ofta vara valbar i många olika kulörer. Utöver att monolith-tyget har en i säregen inbjudande karaktär, så är det också väldigt slitstarkt – kortfattat, ett exklusivt tyg som också är till för att användas.

Vi har också mer stilrena, släta möbeltyger såsom Connect, men även lite mer sträva, utmärkande tyger, som till exempel Degas. Vi erbjuder även klädslar i klassiskt, elegant konstläder och microtyg – något som efterliknar äkta skinn med mycket god marginal, men med fördelen att konstläder i regel är väldigt enkelt att renhålla och sköta om.

Sitt som i en dröm i våra hörnsoffor

Våra hörnsoffor är i särklass omsorgsfulla när det kommer till beståndsdelar och material, och erbjuder utan undantag en underbar komfort. I sittplymåerna förekommer bland annat kallskum – en typ av stoppning som också nyttjas i många olika sorters madrasser och sängar, just för dess fantastiska följsamhet samt livslängd. Med andra ord går det lika bra att ligga ner i dessa hörnsoffor och vila, som det gör att luta sig tillbaka och koppla av. Vi erbjuder också ryggplymåer i kallskum – beroende på vilken soffa du väljer. Även våra mer prisförmånliga soffor avser drömsk komfort med mycket goda beståndsdelar och material, som förser dig allt du behöver för en fantastisk upplevelse.

Vårt sortiment av hörnsofforHusOchHemma växer ständigt även om vi är väldigt selektiva med vilka soffor vi erbjuder; vi utgår alltid från att våra soffor skall ha det lilla extra i komfort- och designväg. På detta sätt har vi sållat och valt ut de mest förmånliga och generösa sofforna åt dig, men ändå erbjudit ett stort sortiment, och många olika valalternativ. 

Läs mer

Tyg

Varumärke

Ställbar

Material

Produkter
Övrigt

To top