👉 5% EXTRA rabatt på hela butiken - Ange koden "ALLT" i kassan 👈

👉 5% EXTRA rabatt på hela butiken - Ange koden "ALLT" i kassan 👈

Chesterfield

Chesterfield lägger anspråk på att utmärka sig som en av de mest karaktäristiska möbeltyper av vår tid - vare sig det handlar om soffor, fåtöljer eller solitärer/fotpallar.

Med rötter i klassisk brittisk möbelkonst, så särskiljer sig dessa med ett omfamnande formspråk samt en omsorgsfull känsla för detaljer. Dock så handlar det inte bara om ett elegant yttre, utan också en säregen känsla – det är något visst med att slå sig ner i en Chesterfieldsoffa.

Chesterfieldmöbler i många olika format

Vare sig du är ute efter en Chesterfield fåtölj eller en Chesterfieldsoffa, så erbjuder HusOchHemma ett stort utbud av dessa, rik i variation och utföranden – allt från vintagepräglade möbler till mer moderna tappningar; alltid med samma avsevärda konstruktion och kvalitet. Kort sagt; Chesterfield innebär kompromisslöshet, både i upplevelse och design.

Betala inte mer än vad du skall göra

På HusOchHemma har vi gjort vårt yttersta för att ta fram generösa prismarginaler, detta för att försäkra oss om att du får ut det mesta av vad du betalar för; en soffa är en långsiktig investering, och bör därför också ha en lång livslängd.

Chesterfield - En klassiker i ny tappning

Vi har heller inte låtit oss begränsas i vad vi erbjuder för designtänk; även om Chesterfieldmöbler besitter i regel ett starkt klassiskt koncept, så finns det också mer moderna utgreningar och särskilda tolkningar av detta koncept – vare sig det handlar om mer minimalistiska varianter, vibranta likaså färgstarka utföranden, eller tidsenliga och trendmedvetna soffor och fåtöljer.

Chesterfieldmöbler utmärker sig också i dess mångsidighet; den unika utformningen förefaller att fungera i många olika slags sammanhang; på samma sätt som den kan rubricera en modern inredning så kan den också tillföra en rustik känsla i mer klassiska hemmiljöer – alltid lika sofistikerad och blickfångande.

Välj mellan många olika färger och tyger

 

HusOchHemma hittar du en rad olika tyger och färger som pryder våra Chesterfieldsoffor, fåtöljer och solitärer/pallar – något som tillåter dig att kombinera din nya Chesterfieldinvestering med många olika stilar, nyanser och möblemang. Du finner klädslar av till exempel flerfärgade eller enfärgade sammetstyger, vintagebehandlade tyger, vaxad och oljad läder samt konstläder. Vi erbjuder möbeltyger som utmärker sig i karaktär och kvalitet, ofta markant höga Martindale-värden och slittåliga egenskaper.

Du finner Chesterfieldmöbler med klassiskt pikerade knappar och nitar, vilket i regel är ett karaktärsdrag av denna möbeltyp – men även möblemang av detta slag där form och utförande leker med nya känningar, såsom fåtöljer med olika höjd på rygg och armstöd - samt Chesterfieldfåtöljer frigjorda från pikerade detaljer. 

Kombinera efter egen smak och behov

På HusOchHemma är det inte nödvändigtvis enbart en enda möbel som utgör en helhet, utan ofta kan du även välja att kombinera med flera olika möbeltyper, i förmån för en enhetlig inredning. Vårt Chesterfieldutbud är inget undantag av denna regel; här hittar du omsorgsfullt designade pallar/fotpallar, en mångfald av fåtöljer samt soffor. Detta gäller alla våra Chesterfieldmöbler - stor som liten. Vi stoltserar med att erbjuda Chesterfieldsoffor och fåtöljer i olika format, vissa proportionellt större och andra mer utrymmesvänliga, allt för att passa in i rymliga hemmiljöer och lite mindre lägenheter.

Oavsett om du är ute efter en livligare färg eller mer stilren nyans, så är chanserna väldigt goda att du hittar det i vårt urval.

Chesterfield - Lyx som ligger rätt i tiden

Dessa typer av möbler vågar stoltsera med ett intryck och en känsla av vardagslyx som i svunna tider till större del var reserverad för de mest välbärgade - men tack vare en stor efterfrågan så har utbudet av prisvärda Chesterfieldmöbler växt under årens gång, och resulterat i att du nu hittar dessa möbler på HusOchHemma i många olika prisklasser – alltid med, som sig bör, en hög produktionsstandard; det sistnämnda är i regel alltid en faktor i Chesterfield, inte enbart för att bibehålla en närvaro av prestige. En omsorgsfull tillverkning säkerställer också att det fantastiska detaljspråket - såsom de djuphäftade ryggarna, mångfalden av de kontrastberikade knapparna och nitarna – utformas på rätt sätt. 

Välkommen till en värld av möjligheter, där klassiska Chesterfield består klassiska - eller förvandlas till toppmoderna versioner av sig själva. På HusOchHemma har vi gjort vårt bästa för att ta ett beprövat koncept och berika det med en bred variation, allt för att fungera i enighet med så många smaker och preferenser som möjligt.

Läs mer

Varumärke

Produkter
Övrigt

To top