😍 Få hela 5% extra på hela ordern, med koden "ALLT" 😍

😍 Få hela 5% extra på hela ordern, med koden "ALLT" 😍

Bäddsoffor

Bäddsoffor erbjuder det bästa av två världar – säng och soffa i samma möbel. I mångsidighet och pragmatik är den närmast oslagbar, samtidigt som den passar som hand i handske i större rum - likaså mindre lägenheter och hus.

Bäddsoffor - Liten i storlek, stor i funktion

På HusOchHemma finner du utrymmesvänliga 2- samt 3-sitsbäddsoffor (vi erbjuder även bäddfåtöljer, som tar upp markant lite utrymme), som stoltserar med att innehålla allt från enkelsängar till bredare dubbelsängar. Dessa multifacetterade trotjänare finns i många olika varianter och stilar, och därför kan det ibland vara svårt att välja en bäddsoffa som lämpar sig just för dina behov. Om du önskar står vi till tjänst på HusOchHemma för att vägleda dig.

Bäddsoffor har smarta funktioner, enkla att utnyttja

Våra minstingar av bäddsoffor, det vill säga 2-sits-soffor, erbjuder samma komfort och effektiva monteringsmetoder av säng/bädd som de större bäddsofforna.

I regel handlar det om två metoder när man monterar/fäller ut sängen – varav den ena är att du helt enkelt fäller ner ryggstödet som utgör halva delen av sängens långsida; dessa bäddsoffor är ofta markant bekväma att även luta sig tillbaka i, då ryggstödet måste innefatta optimal följsamhet och mjukhet - den skall också fungera som madrass.

I andra fall så utnyttjar sitsen på soffan sin fulla potential, och består av ett vikt dubbellager av sängens madrass, som sedan enkelt vecklas ut; ofta innebär detta också att man även i detta fall fäller bak ryggstödet för att utvinna så stor sängyta som möjligt. 

Bäddsoffor med design och känsla – hand i hand

Oavsett vad skälet är till att du vill investera i en ny bäddsoffa – kanske bor du i en enrumslägenhet och vill kunna nyttja soffan som en gemensam möbel under dagen, medan du avnjuter välbehövlig vila på egen hand under natten – så är designen lika väsentlig som känslan. På HusOchHemma hittar du trendriktiga och toppmoderna bäddsoffor, stora i anspråk och närvaro – likaså i kvalitet och konstruktion.

På grund av dess flexibla funktion så måste kvalitet säkerställas i grund och botten, från konceptnivå till produktion. Våra bäddsoffor prioriterar bästa möjliga standard till den prisklass de tillhör – inom denna ram så har vi gjort vårt yttersta för att ta fram generösa prissättningar.   

Stilrena och diskreta bäddsoffor eller storslagna och livliga?

Avsedd för vila lika mycket som avkoppling, en bäddsoffa kan vara liten eller stor i närvaro, beroende på om den behöver anpassa sig och smälta in i sin omgivning - eller rubricera inredningen som stjärna i ditt vardagsrum. Vi erbjuder lekfulla designer och mer diskreta, stilrena bäddsoffor. Uttrycket kan variera i färg lika mycket som form. Vi har livliga, iögonfallande kulörer, likaså rättframt neutrala, monokroma nyanser. 

Det fantastiska med bäddsoffan är inte enbart dess komfort, men även att den med fördel utesluter behovet för ett sovrum - och i stället förvandlar ditt vardagsrum till både en plast för umgänge och avkoppling samt en god natts sömn. I andra fall kan en bäddsoffa fungera ypperligt som gästsäng när du får besök på längre sikt.

En Bäddsoffor av detta slag innebär en slags frihet; förmågan att kunna välja exakt hur du vill nyttja din möbel, eller inreda ditt hem, på det mest effektiva sätt som det går. Vid behov kan du även komplettera din bäddsoffa med en eller flera av de bäddfåtöljer du hittar på HusOchHemma.

Vilken klädsel passar dig och din bäddsoffa?

På HusOchHemma hittar du bäddsoffor i många olika slags tyger. Sammet har på senare tid genomgått en pånyttfödelse; ett anrikt sorts tyg som i svunna tider var reserverade för de mest exklusiva möbler. Idag erbjuds sammet i väldigt stor uträckning, och i många olika kulörer; allt från färggranna teman till ljusare och mörkare koncept.

En annan mångsidig favorit är våra kvalitativa polyesterklädslar. Detta tyg presenteras i en rad olika utföranden. Utöver det traditionella släta möbeltyget som pryder många möbler, så finns även det oerhört inbjudande och porösa teddy-tyget, som har en närmast molnlik textur, och ger ett i särklass spektakulärt och eget intryck.

Du finner även klassiskt manchestertyg, vilket ibland består av bomull, och ibland av polyester, beroende på slittålighet och syfte. Detta tyg utmärker sig med dess diskreta och karaktäristiska randiga mönster och linjer, som du både kan se och känna.

Bäddsoffor för de minsta

Är du efter en bäddsoffa som tilltalar de yngsta medlemmarna i familjen så erbjuder vi även lekfulla bäddsoffor, som karaktäriseras av spännande teman från kända barnprogram och filmer, både i form och klädsel. Här förenas nytta med nöje, och erbjuder övernattande minstingar långvariga lekstunder.

Läs mer

Varumärke

Produkter
Övrigt

To top