👉 FÖRLÄNGD - Januarirea - 5% extra HELA ordern med koden (JANUARI)  👈

👉 FÖRLÄNGD - Januarirea - 5% extra HELA ordern med koden (JANUARI)  👈

3-sits soffa

En 3-sits soffa utgör i princip mellanklassen för soffor. Tillräckligt utrymmesvänlig för att platsa i mindre lägenheter likaså även större hem. De är också tillräckligt stora i proportioner och upplevelse för att ge en känsla av vardagslyx.

3-sits soffa - Mångfald och komfort

En 3-sits soffa kommer i en rad olika sorter och kategorier – beroende på material, standard och utföranden. På HusOchHemma hittar du även dessa i många olika prisklasser, alltid med förmånlighet och god standard i fokus. Dessa typer av soffor må vara mindre än till exempel hörnsoffor, men deras väsen är lika stort för det.

Den största minsta standarden är en 3-sits soffa

En 3-sits soffa har en tendens att rubricera vardagsrummet, och bör därför ha en anmärkningsvärd design – det skall kännas rätt på en gång; en så kallad wow-faktor. Självfallet spelar känslan av soffan in lika mycket som dess yttre. Vi stoltserar med att presentera ett utbud där instegsmodeller av 3-sits soffor erbjuder en så pass god komfort att du som kund kommer att känna dig trygg i din investering – oavsett om du väljer en soffa i lägre prisklass, eller högre. Vi har ambitionen att även vår minsta standard avser en förhållandevis hög standard. Alltid finner du sittplymåer med bekväm följsamhet och stoppning, med rygg och armstöd som faller in i samma led.

I våra högsta prisklasser (men låt inte detta avskräcka dig med en lite mindre budget, även dessa soffor erbjuds med goda prismarginaler, och i många fall, priskampanjer) hittar vi stoppning av bland annat kallskum och dun, fjädring/dämpning av till exempel no-zag-fjädrar, och möbelklädslar med markanta Martindale-värden (sträcker sig upp till 100 000), för slittålighet - genomsyrat av kvalitet. Om du är ute efter någon av våra lägre prissatta 3-sitssoffor men vill ha en avsevärd standard, så behöver du inte förtrösta – även soffor i lägre prisklass kan förekomma med kallskumsstoppning eller polyeterskum, mer än adekvat dämpning och fjädring, samt en komfort som är oemotståndlig. Som sagt, vår minsta standard siktar på en hög standard.

 

3-sits soffa med många valmöjligheter, i soffa såsom i kategori

På HusOchHemma hittar du 3-sits soffa som inte bara särskiljer sig från varandra, men som även i egen rätt erbjuds i en rad olika typer av tyg och kulörer, för ett extra mångsidigt sortiment, även per soffa hellre än enbart per kategori.

Vi erbjuder bland annat biosoffor som 3-sits soffa, där du justerar dem, antingen manuellt eller elektriskt, för att utvinna en fantastisk komfort och känsla.

Bäddsoffor är också en återkommande favorit hos många, där du utvinner optimalt med nyttjad yta, med soffa och säng i ett. För de som är ute efter klassiskt präglad design, så erbjuder vi många typer av den signaturrika Chesterfieldsoffan, där du får en markant djup soffa, ofta med jämställd höjd av både rygg och armstöd. Våra klassiska, fasta 3-sits soffor briljerar med beprövad komfort, ett trendriktigt tänk och klassisk konstruktion.

En 3-sits soffa är en investering som räcker länge

Vi vet med oss att en 3-sits soffa är en långsiktig investering, just för att man spenderar så mycket av sin tid i den. Det är i 3-sits soffan man återhämtar sig från dagens utmaningar, där man avnjuter varandras umgänge, och helt enkelt vilar upp sig. En soffa är en äkta trotjänare, och med förutsättning att du sköter om den på rätt sätt, så sköter den om dig. HusOchHemma:s 3-sits soffor erbjuder därför en rad olika soffor som har ambitionen att presentera en standard i materialväg som är likvärdig med många olika ram- och kontinentalsängar. Det skall kännas som en dröm att sitta i en 3-sits soffa​, lika väl att ligga ner och vila i den.

En 3-sits soffa för varje syfte

Oavsett vilken inredning du har i hemmet så finner du en 3-sits soffa för syftet på HusOchHemma. Har du genomgående monokroma färgteman i ditt vardagsrum så kan du antingen välja att kontrastera med en soffa av färggrant slag, eller falla in i led med en soffa som avser en diskretare, stilrenare nyans.

För dig som tenderar att vara mer åt en trendmedveten karaktär så erbjuder vi 3-sits soffor som är i framkant när det kommer till de senaste utseendena och tidsenliga designer. Likaså finner du ett stort urval tidlösa soffor, som gör anspråk på en skönhet som aldrig går ur tiden. För dig med vintagetänk så har vi också kvalitativa, nyproducerade soffor som har sina designrötter i svunna tider. Tillsist har vi 3-sits soffor som erbjuder renodlad pragmatik och funktion, med rättfram design och ett absolut fokus på känsla och komfort.

Läs mer

Tyg

Varumärke

Ställbar

Material

Färg

Produkter
Övrigt

To top