5% på din sängorder med koden "SÄNG" ☀️

5% på din sängorder med koden "SÄNG" ☀️

Soffor

Vardagsrummet är inte enbart en plats avsedd för avkoppling och vila. Det är också platsen där vi knyter an, där vi njuter och där vi umgås - oftast i vår soffa. I soffan samlas vi för att bearbeta dagen och återhämta oss – helt enkelt njuta av en välförtjänt lugn stund.

Material och tyger

Våra sittplymåer förekommer i allt från kallskum till dun till polyeter, och fjädring av till exempel no-zag-fjädrar, pocketfjädrar eller traditionell zig-zag. Vi stoltserar också med att erbjuda ett brett spektrum av olika tyger, allt från klassiskt möbeltyg till konstläder, äkta skinn, sammet och manchestertyg, för att nämna några exempel.

Vilken soffa passar dina behov?

Vi utgår från ett soffsortiment som alltid är i framkant när det kommer till tidsenlig design och trender och samtidigt erbjuder vi även klassisk skönhet och tidlösa möbler.

Hörnsoffor

Om du är ute efter soffor för större sällskap, familj eller delat boende, så är en hörnsoffa alltid en ypperlig idé. Våra soffor av detta slag kommer i en rad olika utföranden, alltid generösa i proportioner, med flersitsutförande. Hörnsoffor är stora i närvaro, men samtidigt utrymmesvänliga i sin design, då de erbjuder enhetlighet i dess utformning och inte innefattar några oanvända utrymmen så som till exempel en soffgrupp i regel gör. HusOchHemma erbjuder ett brett utbud av hörnsoffor med bra variation i utförande och material.

Divansoffor

En divansoffa liknar en hörnsoffa och har en utformning som förefaller besläktad med hörnutförande, med undantaget att divansoffor i regel är mer utrymmesvänliga än hörnsoffor. Divansektionen avser en liggyta/viloyta i stället för flertal sittplatser. Denna möbel utgår från ett slags lounge-tänk där avslappning, vila och bekvämlighet står i fokus. Denna typ av soffa erbjuder samma flersitsiga utförande som klassiska soffor gör – i många fall med 3-sits soffa som standard, men även fler eller färre sittplatser beroende på modell. HusOchHemma erbjuder också en förening av divan- och hörnsoffor i en och samma möbel, om ni skulle vara ute efter det bästa av två världar.

Chesterfieldsoffor

En designklassiker som aldrig verkar gå ur tiden är Chesterfieldsoffan med dess omslutande design, enhetliga rygg och armstöd, samt ofta pikerade knappar.

Med markant djup som huvudrollsinnehavare så präglas inte enbart dessa soffor av en avsevärd designfaktor, men också av stor komfort. HusOchHemma erbjuder också andra Chesterfield-möbler utöver vårt urval av soffor; även fåtöljer och solitärer/pallar finns av detta slag. Dessa möbler präglas av klassiska, likaså nya tolkningar, av denna design-genre.

Även om Chesterfield traditionellt sätt har sina rötter i skinnklädsel så finner du även dessa i microfibertyg, traditionellt möbeltyg, sammet och konstläder.  

Bäddsoffor

Bäddsoffan lägger beslag på statyetten som den mest flexibla soffan och erbjuder en ofta utfällbar, eller integrerad, bädd/säng. Dessa kommer i både mindre och större format, med olika funktionella finesser, såsom till exempel nedfällbara ryggstöd, utfällbara sitsar, dolda fällbara sängstommar, med flera. 

Biosoffor / reclinersoffor

Biosoffan, också känd som reclinersoffa, är möjligtvis divansoffans största konkurrent när det kommer till bekvämlighet. Dessa soffor har i regel både fällbara ryggstöd och utfällbara fotstöd och finns i både i manuellt samt elektriskt justerbara modeller. Som standard är biosoffor kraftigt vadderade och väldigt inbjudande att sitta sig i, vilket gör dem till perfekta komplement i vardagsrummet eller mediarummet. Här vågar vi bryta mot tradition; även om vi erbjuder många reclinersoffor i klassiskt formspråk så har vi också berikat HusOchHemma:s urval även med nättare biosoffor och fåtöljer – självklart med samma stora komfortfaktor. 

Vårt breda sortiment

Vi har som mål att tillgodose alla slags behov när det kommer till vilken typ av soffa som behövs. Vi erbjuder bland annat soffor med traditionella flersitsutförande där de vanligaste utförandena är 2-sits soffa, 3-sits soffa och 4-sits soffa, men även biosoffor, hörnsoffor, divansoffor, bäddsoffor, reclinersoffor och chesterfieldsoffor, för att nämna några. Även kombinationer av dessa finns tillgängliga.

Läs mer

Tyg

Leveranstid

Varumärke

Ställbar

Material

Färg

Storlek

Höjd

Bredd

Djup