👉 FÖRLÄNGD - Januarirea - 5% extra HELA ordern med koden (JANUARI)  👈

👉 FÖRLÄNGD - Januarirea - 5% extra HELA ordern med koden (JANUARI)  👈

Utebänkar

Utebänkar utgör ett perfekt tillskott till trädgården, och ger ett intryck som minner om rustik och klassiska känningar - men även tidsenlig form och funktion.

I HusOchHemma:s sortiment av lounge-/trädgrådsmöbler hittar du utebänkar av klassisk, pragmatisk elegans och tappning, modernare varianter och tolkningar - samt loungebänkar som befinner sig i periferin mellan loungesoffa och bänk.

Olika utebänkar för olika syften

Vare sig du är ute efter en utebänk med tillhörande dynor, ryggstöd och armstöd, eller minimalistiska, rättframma bänkar som avser enbart sitt- och avlastningsyta, så hittar du det på HusOchHemma. Vi sätter inte enbart priset i första hand, utan har också ambitionen att hålla hög standard, oavsett vilken bänk som ni är ute efter.

Utebänkar med bred variation av utföranden och material

Välj mellan stommar av bland annat stål eller trä, och sitsar som avser kraftigt stoppade dynor, akacia- eller teak-trä - aintwood eller lindat rep.

Vi erbjuder utebänkar med eller utan rygg- och armstöd, helt tillverkade i trä, men även bänkar som förekommer med en rik blandning av material och designer.

Den nya standarden för bänkar

En utebänk behöver inte definieras av dess klassiska definition – även om vi erbjuder bänkar av dessa slag också – utan kan påminna om en loungesoffa, både i komfort och utformning. På HusOchHemma har vi valt att inkludera utebänkar som är mer benägna att fungera för långa avslappnande stunder och vila, likaså bänkar som nyttjar ett mer praktiskt syfte. Detta avser både design och känsla. Allt för att erbjuda en så stor variation som möjligt.

Kortfattat, är du ute efter en bänk för utomhusbruk, så behöver du inte leta längre än HusOchHemma. Vi erbjuder trädgårdmöbler av alla typer och slag, och vägrar definiera oss efter enbart en genre av dessa.

Mångfald är nyckelordet, vare sig det handlar om utebänkar, loungegrupper, solsängar, hängmattor eller matgrupper. Vi vågar stoltsera med att ta det extra steget och erbjuda våra kunder något för alla slags smaker och behov. Resultatet och ambitionen är detsamma i alla dessa fall, att erbjuda kvalitet, design och komfort, till bästa möjliga pris. 

Läs mer

Varumärke

Material

Form Bord

Färg

Storlek

Höjd

Bredd

Djup

Produkter
Övrigt

To top