👉 JANUARIREA - 5% extra rabatt på din order med koden JANUARI  👈

Loungestolar

HusOchHemma hittar du loungestolar för alla tillfällen och syften, tillverkade med omsorg och berikade med bestående, slitstarka - och framför allt iögonfallande - material.

Loungestolens viktiga roll

Oavsett om du är ute efter att komplettera ett loungebord, matbord eller till exempel ett cafébord eller barbord, så erbjuder vi en mångfald av valalternativ.

En loungestol utgör en av hörnstenarna i dina trädgårdsmöbler, delvis i praktiskt syfte och delvis i designväg. Denna typ av utemöbel skall vara stark i närvaro, samtidigt som den skall ha en förmåga att smälta in och anpassa sig efter många olika utemiljöer och utemöbler. Detta är en balansgång som vi vågar påstå att vi har lyckats förfina i bravur på HusOchHemma, genom att omsorgsfullt sålla ut och erbjuda enbart trendmedvetna och kvalitativa loungestolar.
Dock så innebär inte nödvändigtvis ett trendenligt urval av loungestolar enbart moderna stolar – utan vi har en även en bred variation av klassiska och tidlösa utestolar.

På HusOchHemma erbjuder vi en rad olika utemöbler som du kan kombinera fritt med dina loungestolar – till dessa hör bland annat matgrupper utomhus (som per standard är kompletta med medföljande loungestolar, där du kan utöka antalet stolar), loungegrupper, loungebord och loungefåtöljer - med flera.

Våra loungestolar säljs både som enstaka artiklar, men även många gånger i flerpack (från 2-pack upp till 6-pack). I både dessa fall erbjuder vi hög standard, generösa priser och periodvis även större kampanjer.

Ett lika stort urval av material som av loungestolar

Ett mångsidigt urval av material hör också till vanligheterna – oavsett om du är ute efter ren och skär pragmatik, eller ett iögonfallande yttre, så finner du detta i många olika varianter och tappningar på HusOchHemma. Med det sagt, så använder våra loungestolar uteslutande material och beståndsdelar som är lämpade för utomhusbruk – tack vare detta kan våra utemöbler användas i många säsonger framöver.

De flesta material som används i loungestolar är duktiga på att sköta om sig själva – till detta hör bland annat aluminium och stål, lindat rep, textilene och polyestertyg – med flera. Dock är det viktigt att se till att skydda och undanförvara dina loungestolar under den kallare tiden på året.

Läs mer

Leveranstid

Varumärke

Ställbar

Material

Färg

Antal Stolar

Produkter
Övrigt

To top