7% på hela sortimentet med koden "BlackWeek". Se utvalda black friday kampanjer här!

Loungegrupper

En loungegrupp är det perfekta redskapet när det kommer till att pryda din terrass, altan eller trädgård. HusochHemma erbjuder ett brett och mångfacetterat urval, för att passa in i så många olika utemiljöer som möjligt - på ett så tilltalande sätt som möjligt. Är du ute efter en loungegrupp som drar blickarna till sig och ger ett starkt intryck? Kanske är komfort det du prioriterar? Möjligtvis lägger du tyng på varaktighet och slittålighet. I vilket fall som helst behöver du inte oroa dig för att kompromissa. Här erbjuds Loungefåtöljer, loungestolar, loungesängar, bord, sofforbänkar och mer därtill – av bestående och robusta material. Ett urval av dessa är akacia- och teakträ, textilene, konstrotting, lindat och kraftigt rep, 100% polyester, aluminium, stål samt glas. Dessa beståndsdelar är omsorgsfullt utvalda och nyttjade i de utemöbler som du finner i HusochHemmas utomhussortiment.
Dessa grupper kommer i många olika kombinationer, såsom loungesoffa och soffbord, fåtölj och sidorbord, soffa tilllsammans med fåtöljer och bord – ja, egentligen i de flesta arrangemang du kan tänka dig. Detta är en utegruppernas största styrkor: de är kompletta (tack vare detta erbjuds också förmånliga priser).
Möbelgrupperna i sig kommer också i en mångfald av individuella utföranden, såsom modulsoffor - där du själv kan arrangera om möbeln - eller traditionella hörnsoffor som erbjuder gott om plats. Du kan också välja mjuka fåtöljer med stoppade dynor och solitära fotstöd, eller loungesängar/solsängar som bjuder in till långa vilostunder. Vill du ha ett bord som är lantligt, eller modernt? Glas eller trä? Stål eller aluminum? Vi har svaret: ja, ja - och ja! HusochHemma har det som du behöver.

Läs mer

Varumärke

Ställbar

Material

Form Bord

Färg

Antal Stolar

Form

Produkter
Övrigt

To top