😍 Få hela 5% extra på hela ordern, med koden "ALLT" 😍

😍 Få hela 5% extra på hela ordern, med koden "ALLT" 😍

Loungemöbler

Longemöbler är i princip och syfte ditt vardagsrum, förflyttat till uteplatsen och trädgården - med ambitionen att erbjuda en lika inbjudande komfort som du upplever inomhus.

Loungemöbler i lika stort som selektivt utbud 

Inte nog med att loungemöbler per standard är tilltänkta och tillverkade med syftet att bestå väl och länge, de har också ofta ett säreget designspråk och utseende, som ju mer tiden går växer i popularitet och utbud.

HusOchHemma hittar du alla slags loungemöbler, som vi omsorgsfullt sållat och valt ut, med det huvudsakliga syftet att erbjuda en hög standard till ett förhållandevis lågt pris.

Vilken typ av loungemöbler är rätt för dig?

I vårt utbud av loungemöbler ingår en rad olika kategorier - med klassiska koncept såsom nya idéer. Nedan följer en kort genomgång av de olika avdelningarna av vårt loungemöbelutbud.

Loungegrupper är kanske vårt mest mångfacetterade och inkluderande typ av utemöbler. Här hittar du kompletta set av bord, stolar, fåtöljer och pallar. Vare sig du är ute efter en större hörnsoffa för hela familjen, mer utrymmesvänliga flersitssoffor, justerbara trädgårdsfåtöjer, eller helt enkelt en kombination av alla dessa, så erbjuder vi ett stort urval i olika konstellationer och prisklasser.

Våra loungestolar innefattar tre huvudsakliga grupper; matstolar, solstolar/positionsstolar och generella loungestolar.

Matstolar, som namnet antyder, utgör det självklara tillskottet till vårt stora utbud av loungebord/matbord. Dessa säljs separat, likaså i matgrupper utomhus - vissa mer diskreta och nätta, andra kraftigare och djupare.

En loungestol/matstol har en fantastisk multifacetterad förmåga att antingen fungera som en traditionell stol, eller ta sig an formen som mer efterliknar en loungefåtölj - likt befinna sig någonstans i periferin av dessa två typer.

Solstolar, eller positionsstolar, erbjuder i regel låga sitthöjder, avsevärda djup – och långa vilostunder. Dessa är i standard reglerbara, och oavsett om du nyttjar dessa för att sitta upprätt, eller avnjuta solen i liggandes position, så gör du det med markant komfortfaktor. Låt inte deras ibland strama och nätta uppsyn få dig att tro att de inte erbjuder långlivad bekvämlighet – snarare gör de motsatsen. I många fall handlar det om helklädda sitsar och rygg i slitstarkt och len textil, som tolererar solens värmande strålar med bravur, och samtidigt ger dig precis rätt följsamhet.

Loungestolar i allmänhet är en kategori lika svårdefinierad som den är mångsidig. Det kan handla om renodlad pragmatik eller med betoning på komfort och djup.

I HusOchHemma:s selektion av loungestolar hittar du bland annat karmstolar, solstolar, positionsstolar, fällbara stolar, matstolar och barstolar – en loungestol för varje tillfälle, helt enkelt!

En till synes orubblig klassiker inom loungemöbler är hängmattan. För vad kan vara mer omfamnande och avlastande än att ligga i en sådan?

Här erbjuder vi tåliga, slitstarka hängmattor av många olika material - fristående såsom självstående (med ställning). Nyttja traditionell komfort såsom du aldrig gjort förut, med en hängmatta från HusOchHemma.

En möjlig konkurrent till hängmattan måste vara solsängar. Bygger på i regel samma princip som positionsstolar, med justerbar rygg och avlastning för dina ben, dock så utmärker en solsäng sig genom att fungera mer som en dagsbädd. Dessa nyttjar du ofta i liggandes läge - mer eller mindre upprätt beroende på ryggens vinkel - och ger dig med fördel långa stunders avslappning och soltimmar. Med andra ord är en solsäng som gjord för dagdrömmare och livsnjutare.

Utebänkar, likt hängmattor, erbjuder ett klassiskt beprövat koncept som aldrig går ur tiden. På HusOchHemma hittar du många olika varianter och tappningar av dessa bänkar, med allt från soffliknande utföranden till mer traditionella gatu- och trädgårdbänkar. Alla våra utebänkar är robusta i material och konstruktion, och utövar sitt syfte med bravur.

Sist - men absolut inte minst - så har vi loungefåtöljer. Ofta ambitiösa i komfort, och blickfångande i närvaro, dessa fåtöljer sätter guldkant på uteplatsen lika mycket som en traditionell fåtölj gör i vardagsrummet.

Dessa typer av utefåtöljer erbjuder inte bara en rik variation av komfort, men även utföranden. Du hittar bland annat fåtöljer som efterliknar inomhusfåtöljer i utseende och känsla, men även lekfulla hängfåtöljer, fristående såsom fixerad i medföljande ställning, med eller ytan dynor. Du finner också fasta fåtöljer, likaså ställbara.

Vad du än letar efter, så finns risken att du kommer bort dig i vårt mångfaldiga, breda sortiment. Men oroa dig inte, våra guider och kundtjänst finns till hands för att vägleda dig.

Läs mer

Leveranstid

Varumärke

Ställbar

Material

Form Bord

Färg

Antal Stolar

Form

Produkter
Övrigt

To top