👉 JANUARIREA - 5% extra rabatt på din order med koden JANUARI  👈

Trädgårdsmöbler

Det finns få saker som kompletterar altanen, terrassen eller balkongen som trädgårdsmöbler gör. Till exempel en loungegrupp som är ett perfekt alternativ för en avslappnad och social miljö. På Husochhemma erbjuder vi ett stort urval av utemöbler och tillbehör i många olika slags designer, utföranden och material.

Skötsel och förvaring av trädgårdsmöbler

För en längre livslängd och för att motverka onödigt slitage så rekommenderar vi att alltid använd lämpliga möbelskydd och överdrag. Läs gärna vår guide om hur du håller dina utomhusmöbler i gott skick.

Trädgårdsmöbler i olika material med lång livslängd

Bland våra möbler finns bland annat material som gediget stål och aluminium, karaktärsrik och slitstark konstrotting samt rotting, följsamt och starkt lindat rep, olika sorters trä, textiler och glasskivor i olika utföranden.   

Vi har ett stort urval av kompletta utegrupper och du kan alltid komplettera dina utemöbler med möbler från vårt sortiment av loungesoffor eller loungefåtöljer

Utöver loungemöbler finner du också en rad olika utomhusmöbler och redskap för att få ut det mesta ur de varmare säsongerna.

Tillbehör till dina trädgårdsmöbler

Med ställningar tillverkade i till exempel stål, metall, trä och aluminium så utlovas ett stadigt stöd för slittåliga parasoller och solskydd. Detta förstärks genom kvalitativa parasollfötter, tillverkade av till exempel granit och betong. Ett stort antal av våra parasoller erbjuder också ställbara funktioner så du kan justera ditt skydd mot direkt ljus, medan solen rör sig under dagens gång.

Förläng sommaren med en terassvärmare

På HusOchHemma vet vi att man inte alltid kan räkna med värmen, även under de varmare säsongerna. Därför har vi rustat upp vårt trädgårdsutbud med produkter som hjälper till på vägen så som eldkorgar. Vi har också terassvärmare för eftermiddagarna och kvällarna, vare sig du nyttjar dem under de kallare säsongerna, eller om sommarkvällarna.

Tillbehör till utekök 

Behöver du tillbehör till ditt utekök? Vi har moduler med diskho, arbetsbänkar och hyllor med möjligheter för utbyggnad. Det är en växande trend att laga mat utomhus och medan våra grillar är ett fantastiskt komplement till detta syfte, så betyder det inte att man skall behöva begränsa sig till just det, även om tradition är tradition.

Loungegrupp eller matgrupp?

För att njuta av grillningen så är förslagsvis en matgrupp för utomhusbruk en ypperlig idé. Vi erbjuder matgrupper i både mindre och större format efter dina behov och förutsättningar. För dig som är ute efter att underhålla större sällskap, så erbjuder vi kompletta utegrupper med upp till 10 sittplatser. Här finner du också justerbara matstolar med fällbara ryggstöd och förlängningsbara bord.

För mindre sällskap och fikastunder så hittar ni också cafébord, barbord och barstolar i vårt trädgårdssortiment.

Läs mer

Leveranstid

Varumärke

Ställbar

Material

Form Bord

Färg

Antal Stolar

Förlängningsbar

Form

Storlek

Produkter
Övrigt

To top