5% rabatt på HELA din order med koden "Januari" heart

5% rabatt på HELA din order med koden "Januari" heart

Ställbar säng

En ställbar säng erbjuder nästan alltid en god natts sömn, tack vare dess många justerbara möjligheter.

Denna typ av säng är tillverkad med det genomgående syftet att förse dig med rätt typ av stöd för din kropp, oavsett preferens och behov – tack vare dess talanger att individuellt forma sig efter just den position som tillgodoser dina förutsättningar.

Hur vet du om en ställbar säng är rätt val för dig?

Denna multifacetterade sängtyp är med fördel mycket väl lämpad för dig som vet med dig att du spenderar i regel längre perioder i liggandes läge. Inte berikas du enbart med fler tryckpunkter, genom att justera sängens position och vinkel, utan främjar också, med samma princip, god blodcirkulation.

Ett annat mycket bra skäl till att skaffa en ställbar säng från HusOchHemma är om du ofta föredrar att nyttja sängen i sittandes läge – om du till exempel väljer att läsa böcker, använda surfplatta, eller se på TV, från sängliggande läge.

I regel är justerbara sängar väldigt enkla att ställa in i lämplig position. Ofta motordrivna och elektriskt justerbara; det behövs endast ett knapptryck för att variera sovställning och lutning (i HusOchHemma:s utbud av ställbara sängar hittar du även modeller med tillhörande bluetooth-appar, för optimal användning). Detta innebär en stor och väldigt effektiv avlastning, med väldigt liten ansträngning.

Små justeringar, stora resultat

Med denna genomgående ergonomiska förmåga kan du enkelt skräddarsy sovpostion efter dina egna behov.

Det behövs inte mycket i väg av justering för att utvinna en hälsosam förändring i sättet du sover under nattens gång; om du till exempel höjer fotändan eller huvudet några få grader så erbjuds en mycket skonsammare avlastning än om du sover raklång över bäddytan.

Med det sagt så erbjuder en traditionell kontinentalsäng också mycket god avlastning, speciellt beroende på val av lämplig hårdhet. En ställbar kontinentalsäng rubriceras dock av dess anpassningshet, om du känner att du i regel har behov av mer individuell eller specialiserad avlastning under din sömn.

Lika starka som tystgående

På HusOchHemma ställbara sängar används enbart kvalitativa motorer, med markant livslängd och hållbar konstruktion - för att erbjuda en i särklass effektiv motorförmåga och stark belastningskapacitet.

Vi har också lagt tyngd på att erbjuda tystgående motorer, för att undvika onödiga störningsmoment vid justering.

Ställbara sängar - En prisbild för alla

Vi erbjuder ställbara sängar i olika prisklasser, efter behov och budget, alltid med fantastisk byggkvalitet och funktion. Eftersom vi erbjuder många av dessa svensktillverkade sängar direkt från fabrik, så har vi utvunnit markant förmånliga priser. Genom ett direkt samarbete av detta slag undviker vi onödiga kostnader och tillägg, och överlåter i stället mycket goda prismarginaler till våra kunder.

Likt våra ordinära kontinentalsängar så erbjuder vi ställbara sängar i olika hårdheter, storlekar, färger och tyg. Sänggavlar medföljer också som standard. Även enkel- och dubbelsängsutförande finns i vårt ställbara sortiment.

Sov precis som du önskar i din del av sängen

I vårt urval så erbjuds också dubbla justeringsmöjligheter, vilket innebär att din säng kan justeras individuellt på dess sidopartier (du behöver inte oroa dig för att till exempel att en dubbelsäng enbart har en heltäckande justering som sträcker sig över sängens yta, utan hellre kan du ställa in höger respektive vänster del av din säng).

Fördelarna med en ställbar säng

Om man ger en närmare anblick på ställbara sängar så ser man tydligt att det är en mycket god investering, då fördelarna är många.

Till exempel så är en lutad liggposition i särklass vänlig mot dig som på något sätt känner av astmatiska besvär - och reducerar även symptomatiska förkylningsbesvär.

Lungornas kapacitet främjas väldigt positivt när du sitter i upprätt läge (vilket är skälet till att man i regel rådes till att lägga en extra kudde under nacken när man är förkyld). Likaså minskar svullnad av slemhinnor i en mer lutad/upprätt position.

Om du till exempel upplever en ojämn sömn, eller störs av att din partner har en tendens att snarka, så kan även detta reduceras markant av att sova i ett mer upprätt läge. Du minskar även belastningen på ländryggen om du sover med fötterna i upphöjt läge (och således förflyttar tryckpunkten).

En av de mest generösa förmånerna med en ställbar säng från HusOchHemma är också som sagt en god blodcirkulation, vilket du enkelt utvinner genom att sova med benen i högre position. Detta minskar också eventuella svullnader.

Kort sagt, en ställbar säng erbjuder inte bara hälsofrämjande faktorer och en övergripande god och välbehövlig vila, men även en frihet och variation att välja att sova på dit eget sätt, där varje vilostund kan erbjuda en unik känsla och upplevelse.

Läs mer

Tyg

Mått

Leveranstid

Varumärke

Ställbar

Produkter
Övrigt

To top