Söker du ny matgrupp? Nu 20% rabatt på ALLA våra matgrupper! Klicka här.

Ramsängar

Sängar - den viktigaste delen i ditt liv. 

En av den viktigaste möbeln i ditt liv är också den du spenderar mest tid i. Vi sover nästan en tredjedel och en fjärdedel av våra liv. Detta är också därför det viktigt att du har en bra säng som passar dig och din kropp. Livet är alldelles för kort för att inte sova gott!

Det är dags för att köpa en ny säng när du vaknar varje dag med ryggont eller att du känner dig trött och stel i kroppen när du vaknar på morgonen. Sitter din smärta högt upp i ryggen  så är det troligtvis för att din säng är för fast. Har du istället ont i svanken är det stor sannolikhet att din säng är för mjuk. Det är viktigt för din kropp att få vila avspänt under natten och inte utsättas för tryck. Om din säng inte ger din kropp rätt avlastning kommer kroppen att väcka sig själv och byta ställning under natten för att musklerna ska få slappna av.

Din säng är en troligtvis en stor investering och därför vill man känna sig trygg med sitt val. Vi har ett stort sortiment av ramsängar, svensktillverkade kontinentalsängar och ställbara sängar av otroligt hög kvalitet till riktigt bra priser som kommer att hålla länge. Madrasserna är i skum eller latex, och madrasser med resårpocket och zonpocket. Du kommer att få mycket säng för pengarna hos HusOchHemma!

Våra kontinentalsängar finns i olika modeller såsom fast, medel/fast och medel. Vilken typ av hårdhet du behöver på din säng avgörs av din längd och din vikt samt din sovställning. Läs mer i vår Sängguide kring hur du väljer rätt säng för dig!

Läs mer

Tyg

Mått

Leveranstid

Varumärke

Produkter
Övrigt

To top