👉 JANUARIREA - 5% extra rabatt på din order med koden JANUARI  👈

Ramsäng

En av den viktigaste möbeln i ditt liv är också den du spenderar mest tid i. Vi sover nästan en tredjedel av våra liv. Detta är också därför det viktigt att du har en bra säng som passar dig och din kropp. Hitta din nya ramsäng här! Livet är alldeles för kort för att inte sova gott!

När bör du köpa nya ramsängar?

Det är dags att köpa en ny ramsäng när du vaknar varje dag med ryggont, eller att du känner dig trött och stel i kroppen när du kliver upp på morgonen.

Sitter din smärta högt upp i ryggen så är det troligtvis för att din ramsäng är för fast. Har du i stället besvär med smärta och obehag i svanken är det stor sannolikhet att din säng är för mjuk.

Det är viktigt för din kropp att få vila avspänt under natten och inte utsättas för tryck. Om din ramsäng inte ger din kropp rätt avlastning kommer kroppen att väcka sig själv och byta ställning under natten för att musklerna ska få slappna av.

Vad du skall tänka på i valet av ramsängar

Ramsängar är en troligtvis en stor investering och därför vill du självfallet känna dig trygg med ditt val. HusOchHemma har ett stort sortiment av ramsängar, svensktillverkade kontinentalsängar och ställbara sängar av avsevärt hög kvalitet, till väldigt förmånliga priser, som kommer att bestå länge.

Madrasserna erbjuds i kallskum/skum eller latex, samt med resårpocket och zonpocket.

Prisvärda ramsängar av hög standard

På HusOchHemma lägger vi tyngd på att man skall få tillbaka på sin investering i en säng, därför gör vi vårt bästa för att erbjuda så förmånliga priser på våra ramsängar som möjligt - och lägger också effektivt anspråk på kvalitetssängar till faktiska konkurrenskraftiga priser.

Om du känner att ramsängar ej faller dig i smaken, så finner du också ett brett urval av kontinentalsängar i många olika modeller såsom fast, medel/fast och medel. Vilken typ av hårdhet du behöver på din säng avgörs av din längd och din vikt samt din sovställning. Läs mer i vår Sängguide kring hur du väljer rätt ramsängar för dig!

Läs mer

Tyg

Mått

Leveranstid

Varumärke

Produkter
Övrigt

To top