👉 JANUARIREA - 5% extra rabatt på din order med koden JANUARI  👈

Kontinentalsäng

En kontinentalsäng består av flera lager resår och mjukmaterial som samverkar för att ge dig en riktigt god natts sömn. Våra kontinentalsängar består av en botten av solid träram samt starka fjädrar som verkar för ett robust och stabilt fundament. Resårmadrasserna har individuella pocketfjädrar som tryckavlastar och ger stöd för de delar av din kropp som behöver det som mest. Sängen har också en högkvalitativ bäddmadrass av antingen kallskum, latex eller en kombination naturlatex och bambufiber. För den som vill sova extra mjukt har vi även en bäddmadrass med pocketresår.

Anpassa en kontinentalsäng efter dina önskemål 

Vi har både enkelsängar och dubbelsängar, och kan dessutom specialanpassa sängen efter dina egna önskemål och preferenser. Letar du efter en säng med egna mått, en speciell färg - eller ett annorlunda tyg? Kontakta vår kundservice så hjälper vi dig!

Våra kontinentalsängar har genomtänkt design likaså mycket hög komfort. Målet är att formfaktorn alltid skall vara likvärdig med komfortfaktor.

Varför välja en kontinentalsäng ?

Något som särskiljer kontinentalsängen från andra sängtyper är att den inte bara består av en ram eller ribbotten. Kontinentalsängen består av tre madrasser och blir därför ofta högre än vanliga sängar. Detta är något som ger en extra god komfort och fungerar även i förmån för dig som till exempel lider av kroppsliga besvär såsom rygg- eller bensmärtor. 

Med en kontinentalsäng undviker du även mellanrummet i mittsektionen av dubbelsängen eftersom bäddmadrassen sträcker sig över hela sängytan. Bäddmadrassen verkar även effektivt för komforten under din sömn. Dessa madrassers samverkan gör att din kropp får betydligt bättre stöd och avlastning än om du enbart sover på en madrass. 

En annan fördel med kontinentalsängar är att du också har möjligheten att justera den utan att behöva byta ut hela sängen. Om din kontinentalsäng till exempel skulle känns för hård eller för mjuk kan du välja att byta ut endast bäddmadrassen. Detta för att varje persons individuella förutsättningar kan skilja sig markant från person till person. Kort sagt är detta en mycket god försäkring för att ge dig bästa möjliga skräddarsydda sovupplevelse.  

Vad kostar en kontinentalsäng ?

Våra kontinentalsängar erbjuds alltid efter en förmånlig prissättning, som per standard utgår från att aldrig låta detta kompromissa med kvalitet eller konstruktion. Vi värderar varje produktionsfas av våra sängar som oumbärliga – detta för att ett lågt pris inte innefattar något egentligt värde om inte sängen har ett genomgripande robust och pålitligt fundament.

Vissa menar att man får det man betalar för, medan vi hellre stärker idén att man skall få allra bästa av det man betalar för.

En hög standard och avsevärd kvalitet behöver inte (och skall inte) utesluta en omsorgsfull prissättning.

Hur kan vi erbjuda så pass förmånliga priser för en kontinentalsäng ?

Vi har ett brett urval av kontinentalsängar för att möta många olika behov och förutsättningar när det kommer till hur mycket man är villig eller har möjlighet till att investera i en säng. Vi erbjuder sängar i olika priskategorier, där många av våra mest prisförmånliga svensktillverkade sängar kommer direkt från fabrik, utan mellanhänder som skulle medföra onödiga extrakostnader och tillägg. Även många av våra högre prissatta kontinentalsängar kommer direkt från svensk fabrik.

Varje kontinentalsäng vi erbjuder, även vår mest prisförmånliga säng, ska alltid ska ha en hög produktionsstandard, god konstruktion, attraktiv design och sist men inte minst; en fantastisk komfort.     

Vi har ett brett urval av storlekar och färger. Våra mest prisförmånliga kontinentalsängar hittar du enkelt genom att sortera kontinentalsängarna efter stigande pris.

Vad behöver jag tänka på vid köp av kontinentalsäng?

Tänk på att färgåtergivningen på din skärm kan göra så att tygets nyans skiljer sig mot verkligheten. För att du ska bli riktigt nöjd med din säng erbjuder vi tygprover som skickas hem till dig helt kostnadsfritt. Beställ dina tygprover i vår kundservice.

 

Andra populära kategorier:

Bäddmadrasser
Sängkläder
Sänggavlar

 

Läs mer

Tyg

Mått

Leveranstid

Varumärke

Ställbar

Färg

Produkter
Övrigt

To top