Söker du ny matgrupp? Nu 20% rabatt på ALLA våra matgrupper! Klicka här.

Kontinentalsäng

En kontinentalsäng består av flera lager resår och mjukmaterial som samverkar för att ge dig en riktigt god natts sömn. Våra kontinentalsängar består av en botten av en solid träram och starka fjädrar för en stabil grund. Resårmadrasserna har individuella pocketfjädrar som tryckavlastar och ger stöd på rätt ställen för din kropp. Sängen toppas av en högkvalitativ bäddmadrass av antingen kallskum, latex eller en kombination naturlatex och bambufiber. För den som vill sova extra mjukt har vi även en bäddmadrass med pocketresår.

Anpassa kontinentalsängen efter dina önskemål

Våra kontinentalsängar är både snygga och har en mycket hög komfort, förutsatt att du har valt en säng som passar just dig och din kropp. Vi har både enkelsängar och dubbelsängar och kan dessutom specialanpassa sängen efter dina önskemål. Letar du efter en säng med egna mått, en speciell färg eller ett annorlunda tyg? Kontakta vår kundservice så hjälper vi dig!

 

Vanliga frågor om kontinentalsängar

 

Varför välja en kontinentalsäng?

Något som särskiljer kontinentalsängen från andra sängtyper är att den inte består av en ram eller ribbotten. Kontinentalsängen består endast av de tre madrasserna och blir därför ofta högre än de vanliga sängarna. Detta är bekvämt om du skulle drabbas av ryggproblem eller få värk i benen. 

Med en kontinentalsäng undviker du även problemet med att få ett mellanrum i mitten av dubbelsängen då bäddmadrassen sträcker sig över över hela sängytan. Bäddmadrassen främjar även din sömnkomfort på grund av dess höga kvalité. I kombination med de andra madrasserna så får kroppen betydligt bättre stöd än om du bara ligger på en enda madrasstyp. 

Du har möjlighet att justera sömnupplevelsen i en kontinentalsäng utan att behöva byta ut hela sängen. Om din kontinentalsäng känns för hård eller mjuk kan du byta ut endast bäddmadrassen. Men i slutändan är det det totala upplevelsen av alla tre madrasserna som avgör hela sömnupplevelsen. 

Vad kostar en kontinentalsäng?

Våra kontinentalsängar är billiga utan att tumma på stil och kvalité. Vi har ett brett urval av storlekar och färger, allt för att du som kund ska hitta det du letar efter. Vår billigaste kontinentalsängar hittar du här genom att sortera kontinentalsängarna efter stigande pris.

Vad behöver jag tänka på vid köp av kontinentalsäng?

Tänk på att färgåtergivningen på din skärm kan göra så att tygets nyans skiljer sig mot verkligheten. För att du ska bli riktigt nöjd med din säng erbjuder tygprover som vi skickar hem till dig helt kostnadsfritt. Beställ dina tygprover i vår kundservice.

 

Andra populära kategorier:


Bäddmadrasser
Sängkläder
Sänggavlar

 

Läs mer

Tyg

Mått

Leveranstid

Varumärke

Ställbar

Produkter
Övrigt

To top