👉 FÖRLÄNGD - Januarirea - 5% extra HELA ordern med koden (JANUARI)  👈

👉 FÖRLÄNGD - Januarirea - 5% extra HELA ordern med koden (JANUARI)  👈

Barnsäng

Vaggan gungar oss sött till sömns tidigt i våra liv, men behovet för en god natts vila försvinner aldrig. Barn har förmågan att leva till fullo, och utnyttja varje gnista av energi. Men varför låta äventyret upphöra bara för att lekstunden gör det? Köp en barnsäng och låt äventyret leva vidare.

Ett stort, lekfullt urval av barnsängar

Vårt breda utbud av fantasifulla juniorsängar och barnsängar i olika former, färger och teman, lockar fram storslagna drömmar. På HusochHemma har vi lagt tyng på många olika slags designer, som tilltalar många olika slags barn och intressen - men med betoning på det lekfulla.

Från livliga illustrationer av välkända hjältar till roliga former och spännande bilder –ditt barn kommer att se en säng från HusochHemma som så mycket mer än en säng.

Låt din minsting bli en racerförare eller en sjökapten, kanske en prinsessa på tronen eller en upptäckare som vandrar med dinosaurier? Eller varför inte återse kära karaktärer från Disney, Pixar, Marvel och andra kända barnprogram?

Sov säkert, med en robust barnsäng från HusOchHemma

Lekfulla teman och färggranna designer är dock inte allt du finner sortimentet; våra sängar är robusta och välkonstruerade, ofta med en viktkapacitet långt över det som krävs. Våra barnsängar erbjuds i olika utföranden som till exempel våningssängar, enkelsängar, med och utan förvaring, sängar med tak, sängar på ben, och andra som vilar på ram.

Utöver att en säng skall locka till sovstund och falla i led med ditt barns intressen och äventyrslust, så måste den vara rätt uttänkt och tillverkad för syftet. Du är självklart mån om att ditt barn inte bara ska sova gott, men också säkert, under nattens gång. Det är just därför flertalet av de barnsängar du hittar på HusOchHemma är utrustade med höga kanter och karmar, för att undvika fallrisk. Dessa säkerhetspartier är också avrundade och mjuka i formen, för att även motverka skrubbsår och blåmärken.

Spjälsängar – för de små barnen i familjen

Självklart erbjuder vi också spjälsängar på HusOchHemma - för de yngsta nykomlingarna i familjen. Våra spjälsängar är både robusta och drar blickfånget till sig. Beroende på förutsättning och preferens som förälder, så kan du antingen välja en klassisk spjälsäng med låg ligghöjd och höga väggar. Om du däremot känner att du belastar ryggen och har svårt för låga böj, så erbjuder vi också spjälsängar med högre ligghöjd, men med samma robusta ramverk/fundament.

Våra spjälsängar kommer i klassiska och tidlösa tappningar, med rättframt formspråk och ett pragmatiskt, elegant yttre. För dig som vill ha något utöver det vanliga har vi också sängar som utmärker sig mer i designväg, men bibehåller samma viktiga, robusta konstruktion och kvalitet.

Barnsäng - Loftsäng eller våningssäng?

För de lite våghalsigare äventyrarna erbjuder vi fantasifulla loftsängar - som i sig blir ett eget hem i hemmet. En loftsäng fungerar konstruktionsmässigt ungefär som en våningssäng, med ett högt, robust underrede, stege och hög ligghöjd - med undantaget att en loftsäng ej är försedd med dubbla sovytor. I stället infinner sig enbart en högt positionerad madrass som erbjuder gott om utsikt. Fördelen med en loftsäng är dess lekfulla utformning, där fantasin inträder huvudrollen. Varför inte till exempel ge ditt barn gåvan av en säng och rutschkana i en och samma möbel?

Om ni är stolta föräldrar till en duo är en våningssäng ett ypperligt alternativ, som tar vid där loftsängen tar slut, och erbjuder ett delat äventyr för era barn.

Är ni hellre ute efter en enkelsäng eller dubbelsäng kan vi också stå till tjänst med detta – vi har ett stort urval av barnsängar av detta slag, med en rik palett av teman och utseenden. Vissa av dessa är prydda med illustrationer och hjältar, medan andra fullkomligt tar formen av dess inspiration – såsom bilsängar, prinsessängar, dinosauriesängar och himmelsängar – med flera.

Vi förser er också med resessängar för de allra minsta, ifall ni tar er till äventyret hellre än att äventyret tar sig till er.

Kontinentalsängar för barn – samma komfort för de barn som de vuxna

Om ni ändå föredrar en mer traditionell, stilren barnsäng så erbjuder vi också en rad olika kontinentalsängar i barnvänliga storlekar, som in i minsta detalj - från material till uppbyggnad -överensstämmer med våra ordinära kontinentalsängar. Ett ypperligt alternativ ifall ni föredrar att dela med er av egen smak och tycke till er minsting, eller helt enkelt vill ha en säng som har en praktfull närvaro, men samtidigt presenterar ett mer neutralt intryck än till exempel en äventyrssäng – och den klassiska kontinentalkomforten, så klart.  

Allt detta avrundas med konkurrenskraftiga priser. Så skäm bort ditt barn med det lilla extra - de förtjänar en barnsäng från HusochHemma.

Läs mer

Leveranstid

Varumärke

Produkter
Övrigt

To top