😍 Få hela 5% extra på hela ordern, med koden "ALLT" 😍

😍 Få hela 5% extra på hela ordern, med koden "ALLT" 😍

Pooltillbehör

Få din pool renare och trevligare med pooldammsugare och pooltillbehör

Det krävs en del för att hålla vattnet i en pool fräscht. Det rena vattnet som från början fanns i poolen blir snabbt påverkad av miljön, men även av badare. Det är viktigt med reningsverk i någon typ av filter - det räcker dock inte hela vägen. För att hålla vattnet rent behövs mer än så.

Visst älskar vi att svalka oss och bada i vackert blått vatten. Men det finns vissa som älskar det mer än oss... Bakterier, virus, svampar och alger älskar våta miljöer. I uppvärmda pooler, eller när värmen från solen värmer, förökar sig dessa ovälkomna gäster i mängder. Det spelar ingen roll om du skrubbar poolkanterna och har bra reningsverk, du kommer ändå att behöva kemikalier.

Den vanligaste tillsatsen för att hålla poolen ren är klor. Klor är desinficerande och tar död på mikroorganismer. Det bästa är att tillföra klor till vattnet i en jämn mängd än allt på en gång. Glöm inte att klor påverkar PH-värdet på vattnet. 

Du har kanske märkt att blond hår lätt kan bli grönt vid vissa badtillfällen? Detta är på grund av en felaktig PH-halt. En felaktig PH-halt kan, förutom missfärgat hår, leda till hudutslag och ögonirritation. Förutom att du kan skadas av en felaktig PH-halt kan även poolens filter, pump och vattenledningar skadas. I vårt sortiment finner du både PH-höjande och sänkande medel. Mät PH-värdet i din pool för att veta vilken av de du behöver. Ett exempel att mäta PH-värdet i poolen är med hjälp av Activ Pool Pool/Spa Teststrips Klo/Ph - 50stk.

För mycket tillsatser av kemikalier i vattnet är inte hälsosamt, samtidigt som för lite tillsatser inte gör någon nytta. Läs alltid de mått och anvisningar som kommer med poolkemikalierna du köpt. Ett tips för att enkelt förhindra smuts är att ta en dusch innan lek, simmning eller avslappning tar vid i poolen

Håll din pool ren! Poolrengöring för att hålla din pool fräsch och badvänlig. Delphin erbjuder poolrengöring i form av tabletter och medel. Köp bottensugshuvud från tillverkaren Clear Pool. Bottensughuvudet fäst enkelt på teleskåpstången med ett klickfäste som medföljer. Eller en pooldammsugare från Brilix. Pooldammsugaren suger upp smuts och orenheter på botten som sedan fastnar i poolens filter genom slangen. Det är viktigt att hålla poolen ren då vi inte vill bada i smuts. En poolstege kan också vara en nödvändighet, vare sig du har en stor eller liten pool, oavsett djup på din pool då det annars blir svårt att ta sig in och ut från poolen. Välj det tillbehör som passar dig och din pool bäst!

Läs mer

Leveranstid

Varumärke

Produkter
Övrigt

To top