5% rabatt på HELA din order med koden "Januari" heart

5% rabatt på HELA din order med koden "Januari" heart

Pool ovan mark


En pool ovan mark talar för lyx och exklusivitet, men alla har kanske inte möjlighet eller förutsättningar att skaffa en nedgrävd pool. Därför har vi breddat sortimentet för alla möjliga slags pooler ovan mark, så att du kan köpa det som passar din trädgård och hem. Vi har ovanmarkpooler där du, med dina nära och kära, kan avnjuta långa sommardagar och svalka - medan uppblåsbara pooler också fungerar fantastiskt i syfte för att de yngsta skall få uppleva äventyr (om man är ute efter en pool av mer proportionell storlek).

En pool ovan mark är ett förhållandevis generöst ekonomiskt alternativ om du är ute efter en helt egen pool, där kostsamma installationskostnader och konstruktionsavgifter reduceras markant, gentemot en traditionell nedgrävd/integrerad pool.

Ovanmarkpooler, som namnet antyder, tillhör alltså den typ som står fixerad på marken, och inte behöver grävas ner för att hamna i nivå med marken. Detta gör som sagt att du inte behöver oroa dig över dyra markberedningar, eller långa byggtider, för att få poolen klar. En förutsättning för att ha pool ovan mark är att ha en stadig grund för poolen att stå på. En stadig trapp/stege är ett oerhört viktigt komplement till din nya ovanmarkpool beroende på vilken modell av pool du väljer så inkluderas detta i många fall i paketet, om än inte alla.

En ovanmark-pool är i koncept som en avsevärt stor badbalja, med en omgivande/kringliggande ram – det vill säga väldigt enkel att installera. Det är vanligt att man bygger en träram runt poolen för att hålla den stabil. Själva poolen kan vara av olika material, så som någon form av PVC, glasfiber eller trä. En liner är det material som klär insidan av poolen. En pool ovan mark bör oftast inte grävas ner, då detta skulle innebära att den imploderar av det omgivande trycket. Dock så finns det multifacetterade pooler som har förmågan att de både kan grävas ner och stå helt fristående. Detta är idealiskt i kuperade marker, där en del av poolen grävs ner. Ett exempel är Azuro Ovanmarkspool Rund 403 Deluxe som tål att grävas ner i marken.

I HusOchHemmas urval av pool ovan mark finner du markant prisförmånliga pooler. Dessa är väldigt enkla att installera och montera. Se exempelvis Intex Prism Rund pool med metallram 457 x 122 cm inkl pump och stege​en mycket prisvärd pool där hela familjen har gott om plats att njuta av det svalkande vattnet

Är du ute efter något för de minsta i familjen är Bestway's sortiment något du kommer att uppskatta. Där finner du uppblåsbara pooler, med och utan rutschkanor, i olika motiv (så som spindelmannen, pirat-tema, Musse Pigg, Disney och princesstema). Poolerna du finner under denna kategori kommer från våra omtalade tillverkare Aquafinesse, Delphin, Bestway och Clear Pool. Missa inte våra olika kategorier för poolfilter, pooltak, poolpumpar och övriga pooltillbehör, där du kan komplettera din pool. 

HusOchHemma har även ett stort sortiment inom pooler ovan mark från tillverkaren Jilong. Det handlar om både stora, runda pooler för ovanmark - men även barnpooler och leksaker till pool. 

Beroende på vad ni är ute efter så erbjuds dessa pooler med en hög produktionsstandard och bestående konstruktion. Det skall kännas lika tryggt att nyttja en ovanmarkspool som det gör att använda den nedgrävd/integrerad pool – därför har vi valt våra tillverkare med stor omsorg, och erbjuder som ett resultat både förmånliga priser och samtidigt en fantastisk kvalitet – i beståndsdelar och uppbyggnad. Med robusta ramverk och slittåliga liners så försäkras ett långsiktigt användande, med förutsättningen att din ovanmark-pool sköts om på bästa sätt, och rengörs med jämna mellanrum. 

En ovanmarkpool erbjuder inte bara en känsla av lyx, eller ett komplement till trädgården, men även en investering i avkoppling och kroppshälsa – som avser både ditt psykiska välmående och din allmänna fysiska hälsa. Vi erbjuder som sagt pooler av detta slag i både mindre och större format, det sistnämnda i så pass adekvat storlek att man kan nyttja dessa för vattenlekar (vi erbjuder även pool ovan mark utrustade med insynsfönster, i förmån för en säker översyn av de mindre medlemmarna av familjen och motionssim. Så oavsett om du är ute efter en pool som avser platser åt större sällskap eller ett färre antal personer, så finner du som sagt detta i HusOchHemma:s väl breddade sortiment.

Ta din hemmiljö och trädgård till nästa nivå, och investera i en prisvärd, högkvalitativ och framför allt pålitlig ovanmarkpool, redan idag.

Läs mer

Leveranstid

Varumärke

Form Bord

Form

Utförande

Produkter
Övrigt

To top