😍 Få hela 5% extra på hela ordern, med koden "ALLT" 😍

😍 Få hela 5% extra på hela ordern, med koden "ALLT" 😍

Barnpool och Lek

Att kunna ta ett bad i sommarvärmen är något som alla barn säkert uppskattar. Om du bor en bit bort från stranden eller av annan anledning inte har möjlighet att åka dit är en barnpool en bra och smidig lösning för att barnen ska få svalka av sig.

 

Hus och Hemma har många barnpoolar att erbjuda, så titta gärna igenom vårt sortiment och beställ hem en barnpool som passar in hemma hos dig. Med alla olika produkter som finns i utbudet kommer du säkert att kunna hitta något som uppfyller dina behov och barnens intressen.

Barnpool i plast – Spindelmannen pool och mycket annat

Här hos Hus Och Hemma kan du välja fritt välja mellan uppblåsbara pooler i plast eller pooler med stålramar, små pooler för enskilda barn eller stora pooler där många kan bada, enkla enfärgade pooler eller pooler med mönstrade teman och extra tillbehör som vattenrutschbana eller bollkast. Barn har vitt skilda intressen, men här hos Hus och Hemma finns det garanterat någon pool som passar, oavsett om du letar efter en princesspool eller en spidermanpool. Andra poolalternativ som också erbjuds är Angry Birds, Mickey Mouse, slott eller piratskepp. 

Läs mer
Produkter
Övrigt

To top