😍 Få hela 5% extra på hela ordern, med koden "ALLT" 😍

😍 Få hela 5% extra på hela ordern, med koden "ALLT" 😍

Shoppingvagn med stora hjul

KÖP EN ROLSER SHOPPINGVAGN MED KVALITET HOS HUSOCHHEMMA.SE !

Varför bära hem maten när du kan dra den enkelt i en snygg dramaten. Shoppingvagnen med stora hjul som gör den lätt att dra. Det finns åtta olika modeller. Några är helt hopfällbara och det finns trappgående modeller. Några har 4 hjul. Välj den modell som passar dina behov bäst! Shoppingvagnarna skickas direkt från Rolser. Hitta din dramaten väska här!

Läs om de olika vagnarna hos hus och hemma nedanför:

Joy är den enklaste modellen med vikbar underdel i hårdplast. Passar bäst till korta och medellånga personer då chassit är lite lägre (97,5 cm). 

RG är som Joy men har större hjul samt fack på ut- och insidan. Underdelen är gjord av aluminium och den går att vika ihop. Denna modell har största säcken på 59 L.

RG Logic är enkel att fälla ihop både under- och överdel så att du kan stuva undan den när du inte använder den. Den har två hjul och ett fack på insidan. Du kan enkelt hänga den på varuvagnen när du handlar.

2+2 har har antingen 2 eller 4 hjul så att du kan dra den bakom dig eller skjuta den framför dig. De främre hjulen är fasta. Väskan har fack på insidan. Fördelen att skjuta den framför dig är att den står förs sig själv samt att all tyngd är i vagnen och inget i handtaget. Fällbar underdel.

2+2 Logic har samma funktioner som 2+2 samt fällbar överdel. Passar dig som vill köra lugnt eller om du kör på grus eller ojämnt underlag. Fack finns på insidan.

Logic Tour är den mest avancerade vagnen med 4 hjul. Precis som 2+2 har den 2 eller 4 hjul. De främre hjulen roterar 360 grader och är väldigt lätt att köra framför dig. Den står stilla om du släpper taget om den. Passar perfekt för dig som har bråttom och vill komma fort runt hörnet i butiken. Fack finns på insidan. Hopfällbar över- och underdel.

Se finesserna om Logic på denna film: https://www.youtube.com/watch?v=omG_ADpVZZg

RD6 trappmodellen med 6 hjul som gör det enkelt för dig som bor i hus utan hiss. Den är otroligt lätt att få med sig upp för trapporna då den klättrar upp utan att du behöver ta i själv. Uppåt och neråt. Fack finns på insidan.

Se gärna filmen om Rolser nedanför 

Läs mer
Produkter
Övrigt

To top