👉 JANUARIREA - 5% extra rabatt på din order med koden JANUARI  👈

Ha kul med en miljövänlig elcross

Älskar du eller dina barn att köra cross? Det är något speciellt med att ta sig an grusiga och leriga backar, köra i svår terräng och få upp farten rejält. Men för dig som samtidigt vill tänka på ekonomin och miljön kan en el cross vara ett betydligt bättre alternativ än en vanlig cross. Här hittar du många snygga och kvalitativa elcrossar, bland annat från populära Kuberg. En Kuberg cross är inte bara snygg i sin design utan är även utvecklad med komfort och manövrering i fokus. Du kan förvänta dig en optimal stötdämpning tack vare bakdämparen som dessutom är justerbar. Vi erbjuder flera typer av elcrossar i sortimentet, bland annat finns modellerna Freerider, Start, Trial och Hero Edition att tillgå. Många av elcrossarna i sortimentet är utvecklade för barn mellan 5 – 12 år men har ändå lastkapacitet på upp till 100 kilo vilket innebär att även du som förälder kan ta en tur med hojen!

Hitta en elcross av hög kvalitet

Våra elcrossar är både tystgående, bekväma att köra och lättare i sitt utförande. Med det sagt är en el cross ett bra val för nybörjaren. Barnen kan testa på att köra cross i trädgården men även på crossbanan. Efter att barnen lärt sig mer om hur sporten fungerar och hur man bäst manövrerar fordonet kommer det bli mycket lättare att ta sig an tyngre maskiner. En riktigt stor fördel med en elcross från Kuberg är att de är försedda med en så kallad ”förälderkontroll”. Detta innebär att du som förälder kan ställa in olika funktioner som exempelvis maxhastighet för att på så vis justera fart utifrån kunskap och erfarenhet. Vikten på en elcross är betydligt lägre än på de tyngre motorcrossarna och är därtill ett bra förstahandsval för nybörjaren.

Elcrossar från Kuberg

Elcrossar från Kuberg är designade för maximal kvalitet, prestanda och tillförlitlighet. Vi erbjuder crossar som drivs av el i alla storlekar, för både barn och vuxna. Ge dig ut i cross-spåret med en grym el cross från Kuberg.

Läs mer
Produkter
Övrigt

To top