Se vår stora sängkampanj HÄR 💤💤

Divansoffor

En divansoffa utmärker sig med ett säreget fokus på vila och bekvämlighet. Utrustad med hörnsektion som tillåter dig att lägga dig ner och breda ut dig i fullständig komfort, denna fantastiska soffa är även känd som schäslongsoffa, och erbjuds även med dubbla divanpartier (och kallas då för U-soffa).

Divansoffa - Form minst lika viktigt som funktion

Förvisso är en divansoffans största syfte att förse dig med en avsevärd bekvämlighet, oavsett om du ligger ner eller befinner dig i sittandes läge – men det utesluter inte faktumet att dessa soffor prioriterar en iögonfallande design och attraktivt yttre. Divansoffan är en del av inredningen lika mycket som det är ett redskap – och framträder speciellt på grund av dess större format.

Med en rejäl storlek medföljer en markant närvaro, därför måste din nya divansoffa inte bara kännas rätt i komforten, men även i design. På HusOchHemma erbjuder vi en rad olika designkoncept - vi lägger bland annat mycket tyngd på att ligga i framkant när det kommer till de senaste trenderna, och gör vårt bästa för att erbjuda ett brett urval, även inom denna genre.

Vi ser även till att det finns mycket att välja på när det kommer till tidlösa likaså klassiska soffor – beprövade koncept som till synes aldrig verkar förlora sin genomslagskraft.

Vi har divansoffor som erbjuds i en rad olika tyg- och färgval, men även kompletta soffor där vi med stor omsorg har sållat och gjort dessa val åt dig, i enstaka utföranden.

Moderna divansoffor med anrika rötter

Divansoffan har under senare år vuxit enormt i popularitet. Dess rötter härstammar både från fransk rokoko-möbelkonst, likaså orientaliska känningar. Detta gör den gammal i väsen, men ofta tidsenlig i närvaro. Dess kärna är dock densamma i alla dessa utföranden – det finns alltid en vilosektion och goda möjligheter för avlastning, som avser hela kroppen.

Våra divansoffor är dock inte enbart ambitiösa i bekvämt formspråk, men även i dess konstruktion och material. Väl stoppade sitt- och ryggplymåer hör alltid till vanligheterna i HusOchHemma:s urval; oavsett om du föredrar dun, kallskum och skum, eller andra typ av stoppningar, som alla utför sitt uppdrag med bravur.

Divansoffor med komfort, stora som små

Vi har större likaså mindre modeller, lämpad för rymliga vardagsrum och mindre lägenheter eller boenden. Vi erbjuder också kraftigare utföranden samt stramare divansoffor, med nätta konturer och linjer. Den gemensamma faktorn i alla dessa är att de är helt underbara att infinna sig i; de soffor du finner på HusOchHemma erbjuder alltid en markant komfortfaktor - som sig bör - oavsett om det handlar om just divansoffor, flersitssoffor (vi erbjuder 2- till 4-sitssoffor - och i vissa fall av hörnsoffor och divansoffor, även 5- till 7-sits), recliner/biosoffor, bäddsoffor, eller chesterfieldsoffor.

Kvalitet till generösa priser

Mycket omsorg och ansträngning har lagts ner på att ta fram så pass förmånliga priser som möjligt. I enighet av detta erbjuder vi också ett brett utbud lämpad för olika slags budgetar. Du skall ha råd att investera i en soffa med mycket god standard och fantastisk komfort - vi ser till så att du alltid får ut så mycket som möjligt av det du betalar för.

Divansofforna finns från 3-sits till 7-sits

För dig som vill utvinna så mycket sittyta som möjligt ur din soffa så har vi kombinationssoffor vilka är ett mellanting av divansoffa och hörnsoffa, där vårt största soffa av detta slag avser hela 7 sittplatser, samt en viloyta. Se också gärna våra U-soffor, som är berikade med dubbla viloytor.

De flesta av våra divansoffor erbjuds med olika typer av traditionella likaså moderna tygklädslar; av slätare karaktärer såsom linnetyger, eller mer markanta, strävare möbeltyger, som till exempel Connect eller Austin. Även underbart sammetstyg förekommer, beroende på val av soffmodell.

På HusOchHemma hittar du divansoffor som lämpar sig för olika slags rum och inredningar, då vi erbjuder både vänster- och högervända soffor.

Att skaffa en divansoffa skall vara en långsiktig investering; alltså måste soffan ha lång livslängd, en mycket god produktionsstandard och slitstarka beståndsdelar. Vi har gjort vårt yttersta att uppfylla samtliga av dessa krav, oavsett prisklass. Du skall känna dig lika väl till mods när du beställer en prisvänligare soffa som du gör när du beställer en kostsammare soffa. Om du har svårt att fastställa vilken prisklass och nivå av standard som lämpar sig bäst för dig, så finns vi här på HusOchHemma för att vägleda dig i ditt val.

Read more

Varumärke

Categories
Customer's Area

To top