Se vår stora sängkampanj HÄR 💤💤

Biosoffor

Biosoffor, som även ibland kallas reclinersoffa

Biosoffan är en förening av avsevärd komfort och funktion. Ofta kraftiga i konstruktion och formspråk – dessa slags soffor innefattar, förutom justerbar rygg (och mer ofta än sällan, utfällbart fotstöd) markant mjuka och generöst stoppade partier. Dess ambition är att imponera i känsla och bekvämlighet - ett löfte som biosoffor ofta, om inte alltid, håller. Varje avsedd sittplats gör sitt bästa för att efterlikna sensationen av att sitta i en helt egen fåtölj, med en komfortnivå som bör och skall bemöta den komfort man får av en fristående möbel. Sensationen av att sitta i en soffa i recliner- /bioutförande är just det som gör den till ett fantastiskt komplement till filmkvällar, spelupplevelser eller hemmabiorum.

Ett brett urval av biosoffor

HusOchHemma hittar du ett brett urval av dessa soffor, då vi erbjuder en rad olika tappningar av biosoffa-konceptet – du hittar varianter från 2-sits och uppåt, elektriskt justerbara såsom manuella, soffor indelade i moduler (partier som avser armstöd och avlastningsyta/förvaringsyta/kopphållare), svängda soffor och hörnsoffor.

Biosoffor i sköna material, för bästa komfort

Vi erbjuder också möbelklädslar i olika form och färg – du hittar bland annat microfibertyger, konstläder och äkta skinn, samt mer traditionella möbeltyger.

Utöver att funktioner förekommer såsom justerbar rygg, fotstöd och justerbara nackstöd så tillkommer även i många fall finesser såsom USB-uttag, vilket gör det enkelt för långa avkopplande stunder där du kan använda dessa uttag för att nyttja strömförsörjning samt uppladdning till surfplattor, mobiler, trådlösa hörlurar, med mera.

Prispressade biosoffor i hög kvalitet

HusOchHemma erbjuder ett brett prisomfång med många olika prisklasser. Oavsett budget och preferens, har vi någonting som faller många, om inte alla, i smaken. Vi har gjort vårt bästa för att prispressa online, och det märks – även soffor som inte skulle ingå i någon av våra generösa kampanjer erbjuder attraktiva priser på ett stort spektrum. Något vi också stoltserar med är kvaliteten, materialen och konstruktionsstandarden på våra biosoffor; som vi kompromisslöst lyckas sätta i fokus, utöver våra förmånliga priser.  

Att nyttja en biosoffa är i princip så enkelt som att sätta sig ner och koppla av, våra soffor är lättmanövrerade, vare sig du väljer en manuell eller eldriven soffa. Reglagen du använder för att ställa in ryggstöd och fotstöd infinner sig ofta på sidopartierna av sofforna, vilket gör att du inte behöver resa dig upp eller ens sträcka på dig för att känna efter vilken position och ställning som känns bäst för dig. Våra justerbara soffor är inte enbart omsorgsfullt utvecklade och tillverkade för att vara så bekväma som möjligt, utan också för att vara så pragmatisk som möjligt i dess funktion.

Väldesignade biosoffor med bra funktioner

Designfaktorn är inte heller något som har uteslutits ur vårt sortiment av recliners/biosoffor – även om det som i regel prioriteras i förstahand är komfort och känsla, så har vi valt att bredda vårt utbud med formspråk som är på framkant inom de senaste teman och designer, inom denna fantastiska typ av möbler. Generellt sätt så är denna grupp av soffor tidlösa och pragmatiskt designade, för att tillåta mer än adekvat stoppning och form, men även här har vi sållat för att även hitta undantag till regeln. Inte enbart har vi ett stort urval av praktiska, kraftiga och bekväma biosoffor, utan även nättare, moderna soffor som sätter design i fokus lika mycket som bekvämlighet. Utforska själv vårt urval och se vad som faller dig i smaken.

I inredningssyfte så kan en biosoffa fungera lika väl som komplement i ditt tv-rum som en TV eller projektor gör. För dessa syften så finner du biosoffor som är så pass stilrena att de har möjlighet att integreras i en rad olika miljöer och hem, oavsett kringliggande inredning. Men vi kan också erbjuda soffor som med stilmedvetenhet och form helt och hållet rubricerar ditt hem.

Våra bekväma biosoffor passar alla rum, för livsnjutaren

HusOchHemma erbjuder biosoffor i många olika storlekar, i förmån för att bemöta alla slags förutsättningar och hem. Bor du lite större så kan du med fördel nyttja en biohörnsoffa, eller kombinera frikostigt och skapa soffgrupper för detta syfte. Har du lite mindre yta att nyttja så finns det självklart biosoffor för det ändamålet också, lika framträdande i närvaro och bekvämlighet som de större varianterna.

Read more

Varumärke

Ställbar

Categories
Customer's Area

To top