Se vår stora sängkampanj HÄR 💤💤

Fotpallar

HusOchHemma finner du fotpallar som fungerar som solitärer lika väl som komplement till våra soffor och fåtöljer. En solitär innebär ungefär att en möbel fungerar enhetligt på egen hand, hellre än i enhet med andra möbler. I just detta avseende erbjuder vårt sortiment av fotpallar en egensinnig design, många gånger ett lekfullt yttre med god känsla för detaljer, och ibland en individualitet som bryter konvention och regler.

Möbler och fotpallar som går hand i hand

Medan vissa av våra fotpallar har ett helt eget intryck och närvaro, så har vi samtidigt fotpallar som faller in i led och samspelar i bravur med vårt övriga sortiment av möbler. I dessa kan man se ett formspråk och uttryck som påminner om soffan eller fåtöljen som den, i viss mening, tillhör. På så sätt blir den en förlängning av möbeln (man kan självfallet också välja att kontrastera sin inredning och välja att inte nyttja fotpallen med avsedd soffa). Detta erbjuder goda möjligheter att utöka - och forma - din egen möbelgrupp.

Möbelserier i mångfald

Många av våra möbelserier förekommer i form av fotpallar, fåtöljer och soffor (flersitsiga, såsom hörnsoffor och divansoffor).

Bland annat har vi solitärer/pallar i chesterfield-utförande, med djuphäftad design och ett i särklass elegant intryck. Dessa fungerar sömlöst i kombination med våra kvalitativa soffor och fåtöljer i samma serie.

Även inom chesterfieldserien så finns det olika varianter att välja mellan – vi erbjuder bredare, lägre och bastantare Chesterfieldpallar, likaså fotpallar i högre höjd med höga ben.

Sammet, äkta skinn och microtyg hör inte till ovanligheterna i denna fantastiska serie.

På HusOchHemma har vi också stärkt upp sortimentet med renodlat moderna fotpallar. Våra trendmedvetna pallar och puffar är i många fall väldigt generösa i storlek, och alltid lika robusta i konstruktion och material.

Medan vissa av fotpallarna har en mer komplex och detaljrik design, så erbjuder också andra pallar en fullständig minimalistisk design, där form står i fokus - och detaljer har helt och hållet uteslutits. I dessa fall erbjuds ett stilrent, diskret, men ändå anmärkningsvärt uttryck.

Fotpallen - Liten i storlek, stor i standard

Låt dig inte förvillas av att dessa fotpallar förefaller fungera enbart som komplement – på HusOchHemma hittar du en rik materialpalett och många olika slags prisklasser. Beroende på vilken pall eller puff du väljer, så kan du uppleva stor vardagslyx med dessa små trotjänare; vad sägs till exempel om högkvalitativt kallskum som stoppning? Samma typ av följsamt skum används i till exempel madrasser och många ram- och kontinentalsängar, just för dess följsamma och bestående karaktär. Tack vare ett effektivt urval kan du välja att investera i en högkvalitativ pall, med näst intill samma komfortnivå som en högkvalitativ soffa.

Genomgående kvalitet, oavsett prisklass

I grund och botten så spelar det ingen roll om du väljer en dyrare eller mindre kostsam solitär – samtliga fotpallar du hittar på HusOchHemma erbjuder alltid kvalitativ stoppning och adekvat avlastningsförmåga. Likaså oavsett om du köper en mer prisvänlig fotpall eller väljer en i högre prisklass, så erbjuds du alltid bästa möjliga komfort inom detta prisomfång – kort sagt, du kommer inte bli besviken.

En stor fördel med fotpallar är deras utrymmesvänliga format. Medan de har en förmåga att bidra till din heminredning och i många fall även rubricera din hemmiljö, så tar de inte upp speciellt mycket utrymme; men även om de är markant mindre i proportioner än till exempel en fåtölj eller soffa, så är den minst lika stor i närvaro. Detta innebär att du kan inreda med fotpallar och sittpuffar både frikostigt och på många olika platser.

Sittplats eller fotpall?

Sittpuffar och fotpallar bidrar inte bara med ett iögonfallande intryck och njutbar komfort, de är också högst pragmatiska i deras väsen - oavsett om du använder den för att avlasta dina ben eller nyttja den som extra sittplats. Dessa puffar och pallar är till för att användas - och även om de är mindre i storlek, så är de lika omsorgsfullt designade och tillverkade som större möbler. Vår produktionsstandard bibehåller alltid en ambitiös nivå, oavsett möbeltyp.

Även om en sittpuff eller fotpall fungerar som solitär, så blir helhetskänslan mycket större om det finns en soffa eller fåtölj i dess närhet – det är därför vi har sett till att erbjuda matchande fåtöljer/soffor och fotpallar när möjligt – men likaså våra fristående puffar och pallar kan kombineras frikostigt med valfri möbel.

Read more

Varumärke

Material

Color

Categories
Customer's Area

To top