Se vår stora sängkampanj HÄR 💤💤

Loungegrupper

Loungegrupper är, som namnet antyder, ämnade för syftet avkoppling. Tillskillnad från matgrupper utomhus, vars huvudsakliga princip är att förse dig med förutsättningarna att avnjuta en god måltid eller fikastund, så är loungemöbler i särklass bra på att förse dig med syftet att istället avnjuta varandras sällskap, eller helt enkelt en stund i solen.

Loungegrupper - samma komfort utomhus som inomhus

Loungemöbler är utmärkande i dess design med att ofta vara kraftiga, med lägre sitthöjd än till exempel barstolar och matstolar, samt att de innefattar en stor komfortfaktor. HusOchHemma erbjuder ett brett urval av loungegrupper, med betoning på prisvärdhet och kvalitet.

Fullända uteplatsen med loungegrupper

Ständigt växande i popularitet, loungegrupper har på senare tid för många blivit ett oumbärligt komplement till trädgården eller uteplatsen. Dess inbjudande formgivning och toppmoderna intryck erbjuder inte bara stunder av njutning och återhämtning, utan också gott om pragmatik, då dessa typer av trädgårdsmöbler rubriceras per standard av slitstarka, ihärdiga material (med fördel och förutsättning att de sköts om på rätt sätt).

Men även dessa tåliga material har en fantastisk designfaktor som drar blickfånget till sig, och avrundas alltid av ett anmärkningsvärt formspråk – vare sig du är ute efter tidlöshet, tidenslighet eller inslag av klassiska känningar.

Loungegrupper för varje behov 

Att välja rätt loungegrupp är både enkelt och svårt, på samma gång – enkelt i det avseendet att när du har bestämt dig för en viss design du gillar, så behöver du ej överlägga vidare denna loungegrupp är tillräckligt bekväm eller inte – då alla våra trädgårdsmöbler som regel har en stark ambition att förse dig med högsta komfort. Det som kan göra det svårt att ibland välja är vårt stora utbud!

En utgångspunkt att överväga, kan vara vilka utföranden som stämmer överens med dina förutsättningar och preferenser.

En hörnsoffa kan vara en värdefull huvudrollsinnehavare om gemenskap är nyckelordet för dig. HusOchHemma erbjuder både nätta och kraftigare hörnsoffor för utomhusbruk, fixerade eller i moduler, moderna eller tidlösa.

Med loungegrupper som innefattar hörnsoffor medföljer minst ett bord, och även i många fall solitärer/pallar. En hörnsoffa ger rikligt med enhetlig sittyta, och för samman familjer och vänner på ett väldigt gemytligt sätt. Loungegrupper förser er med utrymmesspalter och ett frikostigt sätt att möblera samt inreda, medan gemenskap bibehålls, om än även med egna, separata sittytor.

 

Frågan om loungegrupper med mindre soffor kontra loungegrupper med hörnsoffor ligger förmodligen också i dess utrymmesvänlighet – med en hörnsoffa erbjuds det många sittplatser, samtidigt som dess sammanslutna konstruktion kan i slutändan nyttja mindre utrymme än en stor soffgrupp, då en hörnsoffa kan placeras strategiskt i hörn och anslutande väggar.

Både våra hörnsoffgrupper och soffgrupper finns i olika utföranden och storlekar, där flersitsstandarden ofta är 3-sits soffor (när det ej handlar om hörnsoffor) med fåtöljer som komplement.

Vårt urval av loungehörnsoffor lämpar sig för både mindre ytor och större miljöer - se över vårt loungegruppsortiment och se vad som passar just dina förutsättningar.

Ett tredje alternativ för den mindre familjen - eller i kombination av flera utegrupper, för de större sällskapen – är HusOchHemma:s fåtöljgrupper. Ofta får dessa fåtöljer sällskap av pallar och solitärer för bekväm avlastning där du kan sträcka ut benen. Många av våra loungefåtöljer är också justerbara utöver att de är väldigt bekväma. Detta gäller i regel de loungegrupper som enbart består av fåtöljer och pallar, men förekommer även i vissa fall i våra loungesoffgrupper. Just de mindre konstellationer av trädgårdsmöbler är i sina simplare kombinationer väldigt lätt att utplacera och inreda med, samt att de tar upp mindre yta en än traditionell utesoffgrupp. Att de sedan har en avsevärd bekvämlighetsfaktor gör inte saken värre.

loungegrupper i material som är till för att användas

Våra loungegrupper och utemöbler, likt många andra möblemang på HusOchHemma, erbjuder en rik palett av material.

Vanligt förekommande är det karaktäristiska träslaget teak – behandlat för att bestå och göra intryck. Detta träslag finner du som inslag i bland annat toppskivor, underreden och som detaljutsmyckning på bland annat armstöd och ramverk. Akacia är ett annat, ibland lite mörkare, träslag som kompletterar teak i vårt utbud av loungemöbler.

Konstrotting förekommer i en rad olika loungefåtöljer, loungesoffor och utebord – och erbjuder ett likartat intryck som det av naturrotting, med fördelen att det i regel är slitstarkare än dess naturliga motpart, och kommer ofta i olika monokroma nyanser (men även i mer naturligt präglade nyanser, för att efterlikna naturrotting).

Med bland annat mjuka polyesterdynor och olika slags metall, såsom kraftigt stål och robust aluminium, så sitter du både bekvämt och länge i våra trädgårdsmöbler. 

Med en loungegrupp från HusOchHemma får du ut det mesta av sommaren.

Read more

Varumärke

Ställbar

Material

Form Bord

Color

Antal Stolar

Form

Storlek

Höjd

Bredd

Djup