Se vår stora sängkampanj HÄR 💤💤

Loungefåtöljer

Sjunk ner i en fantastiskt bekväm loungefåtölj från HusOchHemma och njut av sommaren på riktigt. Våra loungefåtöljer är stora i närvaro och komfort, oavsett om du väljer en modern, stram fåtölj med nätta linjer och konturer, eller en praktisk, kraftig och stilren variant.

I vårt sortiment av loungefåtöljer hittar du generösa djup, mjuka dynor och robusta stommar. Vi erbjuder enskilda loungefåtöljer likaså flerpack, alltid med hög komfort och kvalitativ standard. Välj själv mellan fasta fåtöljer och justerbara fåtöljer.

 

loungefåtöljer i olika sorters komfort och i ett brett urval 

I vårt urval av loungefåtöljer har vi gjort vårt bästa för att sikta högt och erbjuda utemöbler som strävar efter en komfort som efterliknar traditionella fåtöljer (som du till exempel finner i ditt vardagsrum). Därför har vi berikat vårt sortiment inte bara med klassiska utefåtöljer, utan också med möbler som bryter det normativa; se till exempel våra hängfåtöljer, som utplaceras frikostigt och enkelt - tack vare medföljande ställning (vi säljer även hängfåtöljer som befästes i tak). Dessa typer av hängande loungefåtöljer nyttjar samma princip som våra hängmattor, och ger en i särklass befriande känsla när du infinner dig i dem.

Även våra mer traditionella loungefåtöljer erbjuder underbar komfort, och vi är säkra på att du kommer vilja sitta en extra länge stund, oavsett modell och utförande.

Trendmedvetenhet och klassisk skönhet

Som alltid så följer vi de senaste trenderna - och erbjuder därför ofta loungefåtöljer i mer stilrena, jordnära kulörer och nyanser; detta i förmån för en mer neutral anpassningsförmåga. Med det sagt så erbjuder vi desto mer vibrant variation i design och form.

Ett tryggt val, från HusOchHemma

Loungefåtöljens huvudsakliga syfte är att förse dig med komfort. Därför kan du vara trygg i att du sitter bekvämt och länge, oavsett vilken loungefåtölj du än väljer. Denna standard gäller hela vårt utemöbelsortiment. Det enda du i regel behöver lägga tyngd på är vilken design och modell som tilltalar dig rent uttrycksmässigt – resten faller på plats per automatik. 

Mångfald i material och syfte

En av de material som utgör våra fantastiska loungefåtöljer är bland annat karaktärsrikt, lindat rep – en beståndsdel som på senare tid har växt oerhört i popularitet, på grund av dess slitsamma natur och traditionella uttryck.

En annan favorit bland våra utemöbler är klassisk konstrotting, vilket bibehåller mycket av den fantastiska karaktären som naturrotting erbjuder, samtidigt som konstrotting är markant slittåligt, och erbjuds även i en rad olika kulörer.

 

En av de träslag som pryder en rad olika loungefåtöljer från HusOchHemma kallas för akacia; denna typ av trä har en rättfram, naturlig närvaro som är svår att motstå. Även om träslaget är väl lämpad för uppgiften att vistas utomhus, så mår akacia markant mycket bättre om du oljar in det periodvis (och framför allt innan du sätter det i bruk). Detta gäller de flesta typer av hårdträ. Denna regel gäller även träslaget teak, som du också finner i en rad olika lounge- och trädgårdsmöbler.

Många av HusOchHemma:s loungefåtöljer erbjuder kraftiga, stoppade sittdynor och ryggdynor, medan andra fåtöljer ser till så att du sitter bekvämt även när det handlar om fast rygg utan ryggdyna (kärnan av utemöblers bekväma natur sitter oftast i formspråket).

Sköt om dina loungefåtöljer så sköter dem om dig

Oavsett om du använder våra loungefåtöljer på din terrass, altan eller trädgård, bör du alltid med fördel ställa undan dina fåtöljer när den kallare säsongen gör premiär. Detta förlänger livslängden på dina trädgårdsmöbler markant, och motarbetar onödigt slitage. På HusOchHemma hittar du ett stort utval av möbelskydd och överdrag i många olika former och storlekar. I regel består dessa av 100% polyester, vilket per standard gör dem i särklass resistenta mot väder och vind. Detta är en förhållandevis billig försäkring som motverkar att dina loungefåtöljer eller utemöbler slits i förtid.

Ett prispressat utbud av loungefåtöljer

I vårt ständigt växande utbud har vi inte bara gjort vårt yttersta för att erbjuda en rik variation av olika stilar och utföranden, men även arbetat flitigt med att ta fram priser med generösa marginaler – det vill säga en skälig prissättning som ser till att var och en skall ha möjlighet att investera i en loungemöbel eller loungegrupp.

Vi på HusOchHemma står gärna till tjänst med att vägleda dig om du har frågor eller funderingar kring ditt val av loungemöbler – tillsammans kan vi säkerligen hitta det perfekta köpet, efter dina behov och förutsättningar.

Read more

Varumärke

Ställbar

Material

Color

Antal Stolar

Categories
Customer's Area

To top