Se vår stora sängkampanj HÄR 💤💤

Hängmattor

 

Att ligga i hängmattor är en upplevelse så gott som oslagbar. Det finns få sensationer som särskiljer sig så pass mycket som det gör att avnjuta en lång vilostund i dessa trotjänare.

Det är ett tidlöst koncept som fungerar lika väl då som nu, och lika enkelspårigt som briljant i sin konstruktion. I enklaste mening handlar det bara om att spänna upp ett parti av slittåligt tyg i två fästningspunkter, och låta tyngdlagen stå för avlastningen.

Njut av en hängmatta – året om

HusOchHemma vill vi dock kunna erbjuda känslan av att vara i hängmattan till så många personer som möjligt, oavsett om man har en stor trädgård att utnyttja eller bor i en lägenhet. Vi har löst möjligheterna för detta genom att erbjuda både fristående hängmattor (som du enkelt fäster i två trädstammar eller förslagsvis stolpar) samt hängmattor med medföljande ställningar. Tack vare det sistnämnda kan du nyttja denna form av livsnjuteri stort sett var du än befinner dig – inomhus såsom utomhus. På detta vis kan du även avnjuta en lång, avkopplande stund i din hängmatta när de kallare säsongerna gör entré under året. Det är alltså enkelt att avnjuta en av de mest klassiska formerna av vardagslyx och komfort, oberoende på vilket slags boende eller förutsättningar du har.

Hängmattor i slitstark komfort

Hängmattor är vanligtvis ytterst pragmatiska i utseende, men på HusOchHemma har vi även sett till så dessa utmärker sig med att erbjuda en rad olika designer och material.

Till det sistnämnda används vanligtvis två övergripande material; 100% polyester eller 100% bomull – detta för att dessa två material, behandlade på rätt sätt, är i särklass slitstarka och bestående. De har också en fantastiskt len yta som lockar till beröring och komfort. Bomull har en aning strävare, mer naturlig karaktär (men än så behaglig) medan polyester har en lite jämnare, blankare yta. Dessa två material fungerar idealt för uppdraget som hängmattor – det handlar mindre om funktion och mer om preferens; medan bomull ofta ger ett jordnära och klassiskt intryck, så står polyester för det moderna och stilrena.

Modern eller klassisk hängmatta?

En rad olika hängmattor från HusOchHemma säljes komplett med ställning, och erbjuds i mer traditionella utföranden likaså mer trendriktiga uttryck. I mer moderna varianter så finner vi ofta metallställningar, robusta och starka i konstruktion, men likaså stilrena och eleganta i utseende. För de vars preferens tenderar att inrikta sig på en mer klassisk känsla, så erbjuds ställningar i kraftigt trä, rik på naturlig karaktär som kontrasterar med ljusare bomullstyger.

Våra fristående hängmattor erbjuds i olika kulörer och nyanser, där designen ofta avrundas av trälister som avser uppsamlare för de rep som bär upp hängmattan.

Tack vare förstärka knytpunkter och kvalitativa tyger så vilar du med bravur i de hängmattor du finner i HusOchHemma:s sortiment. Ställningarna har också en stabilitet i deras konstruktion, och stoltserar med att klara av stora maxvikter i belastningsväg.

Kombinera hängmattan fritt med andra utemöbler

Tack vare ett brett produktutbud så kan du med goda möjligheter komplettera våra hängmattor med någon andra slags trädgårdsmöbler eller loungegrupper. För en komfort som konkurrerar med hängmattor så kan vi rekommendera solsängar eller till exempel en djup loungefåtölj. Vårt produktutbud inom trädgård- och loungemöbler genomsyras av återkommande karaktärsdrag, och är gränsöverskridande i kategorier, vilket gör att du kan kombinera olika slags loungemöbler, och inreda din uteplats eller trädgård i minsta lilla detalj.

En rad olika material återkommer också i vårt urval av trädgårdsmöbler, såsom trä (detta finner du som inslag i fåtöljer och soffor), metall, stål och aluminium - som är lackerade i olika kulörer (många utebord/loungebord nyttjar detta som underreden) - samt tyg såsom bomull och polyester (oftast är det klädsel på sittdynor och ryggdynor som använder dessa tyger), med mera.

Oavsett om du vill avnjuta en lång sovstund, läsa en god bok, eller bara låta lugnet komma över dig för ett tag, så fungerar en hängmatta fantastiskt för syftet. Vi på HusOchHemma ser till så du gör ett tryggt val i vårt sortiment. Vi har gjort vårt bästa för att vara så selektiva som möjligt och sålla igenom det som finns på möbelmarknaden, i syftet att erbjuda den bästa möjliga utemöbeln till bästa möjliga pris.

Känner du dig dock det minsta osäker kan du alltid ta kontakt med vår kundtjänst, som gladligen hjälper till att vägleda dig till rätt beslut.

Read more

Varumärke

Material

Color

Categories
Customer's Area

To top