Se vår stora sängkampanj HÄR 💤💤

Kontinentalsäng

En kontinentalsäng består av flera lager resår och mjukmaterial som samverkar för att ge dig en riktigt god natts sömn. Våra kontinentalsängar består av en botten av en solid träram och starka fjädrar för en stabil grund. Resårmadrasserna har individuella pocketfjädrar som tryckavlastar och ger stöd på rätt ställen för din kropp. Sängen toppas av en högkvalitativ bäddmadrass av antingen kallskum, latex eller en kombination naturlatex och bambufiber. För den som vill sova extra mjukt har vi även en bäddmadrass med pocketresår.

Våra kontinentalsängar är både snygga och har en mycket hög komfort, förutsatt att du har valt en säng som passar just dig och din kropp. Vi har både enkelsängar och dubbelsängar och kan dessutom specialanpassa sängen efter dina önskemål. Letar du efter en säng med egna mått, en speciell färg eller ett annorlunda tyg? Kontakta vår kundservice så hjälper vi dig!

 

Tänk på att färgåtergivningen på din skärm kan göra så att tygets nyans skiljer sig mot verkligheten. För att du ska bli riktigt nöjd med din säng erbjuder tygprover som vi skickar hem till dig helt kostnadsfritt. Beställ dina tygprover i vår kundservice.

Read more

Tyg

Mått

Leveranstid

Varumärke

Ställbar

Color

Categories
Customer's Area

To top