Se vår stora sängkampanj HÄR 💤💤

Sängar rea

HusOchHemma prioriterar vi att erbjuda sängar för många olika preferenser, behov och förutsättningar - och minst lika viktigt, att alltid erbjuda en mycket hög standard oavsett prisklass. Här hittar du ett stort sortiment av sängar rea.

Sängar Rea - Fantastiska priser för fantastiska sängar

Genom att undvika mellanhänder och erbjuda många av våra sängar direkt från fabrik, så elimineras onödiga pristillägg och extra kostnader. Det är just detta som ger oss möjligheten att presentera vår rea med förmånliga priser, och samtidigt undvika att kompromissa när det kommer till material, produktion eller design.

På denna sida hittar du redan förmånligt prissatta sängar till ännu lägre pris. Här har vi samlat våra aktuella sängreor. Du hittar alltid ett stort urval av sängar på HusOchHemma, och det är inget undantag när det kommer till våra kampanjer; även inom rea och kraftigt nedsatta priser bibehåller vi ett rikligt sängutbud, likaså med mångsidiga valmöjligheter. Välj mellan en mångfald av utföranden, tyger, färger och hårdheter – allt utefter behov och smak.

Sängar Rea - Kompletta sängpaket redo för en god nattsömn

Majoriteten av våra sängar har medföljande gavlar - som alltid samspelar sömlöst med sängarna - och även sängklädespaket, i utvalda sängmodeller. Här har vi prispressat så gott som det går, och varit så inkluderande som möjligt.

Letar du efter en säng genomsyrat av den senaste designen, mycket hög standard - och komfort som faller in i led - så har du hittat rätt.

Ett redskap lika mycket som en säng

En säng skall vara pålitlig och tjäna sitt syfte på rätt sätt, likt vilket annat redskap som helst. Detta för att sängen är mycket mer än bara en möbel; den behöver erbjuda rätt komfort, hårdhet och avlastning - likaså den ack så viktiga vilan. Det är detta tänk vi nyttjar på HusOchHemma, och det är också det som fungerar som drivkraften i vår sängverksamhet. Tillsammans med Sängfabriken så erbjuder HusOchHemma många års expertis och erfarenhet inom sängar – hur de på bästa sätt utvecklas, tillverkas och kvalitetssäkras. Design skall ej heller förkastas, då en säng ofta en grandios i närvaro och tar upp en stor del av inredning.

Kontinentalsäng och sängar rea – en upplevelse som siktar högt

I våra prispressade kampanjer hittar du många olika slags kontinentalsängar och sängar rea - som har lagt anspråk på huvudrollen som vår bästsäljande typ av säng. Detta med goda skäl - en kontinentalsäng lägger anspråk på en sovupplevelse utöver det extra.

Denna typ av säng är uppbyggd av tre lager, varav dess nedersta lager avser en resårbotten, som beroende på vilken säng du väljer erbjuds med olika typer av material eller fjädrar. Detta kompletterar också sängens ramverk, som i de flesta fall består av massivt trä.

Mellanlagret är resårmadrassen, vilket hårdheten sitter i – beroende på ditt val av hårdhet präglas detta av antingen en mjukare eller hårdare karaktär. Detta madrasslager går också att byta ut i efterhand - ifall du efter en tid känner att du vill byta hårdhet – utan att behöva byta säng. Det översta lagret avrundar sängen uppbyggnad och består av en hel bäddmadrass som stäcker sig över hela sängens längd och bredd. På så sätt undviker du skarv och ojämnheter. Alla dessa delar samspelar för en fantastisk, harmonisk upplevelse och fungerar i förmån för en fantastisk nattsömn.

I våra kampanjer så hittar du oftast också ramsängar och ställbara sängar rea. En ramsäng är ett klassiskt, beprövat koncept, med en fast karaktär, och faller väldigt många i smaken. Denna traditionella säng är i regel lägre än en kontinentalsäng och avstår från trelagersuppbyggnaden.

En ställbar säng kan vara ett nyttigt redskap om du vet med dig att du gillar att nyttja sängen i sittandes läge, eller tenderar att vara sängliggande längre perioder än vanligt. Ställbara sängar rea på HusOchHemma erbjuds även i kontinentalutföranden, för dig som är ute efter någonting utöver det vanliga.

Sängar rea - Stora rabatter på redan förmånliga priser

Våra sängar rea stoltserar med marknadskraftigt låga priser, där du sparar tusentals kronor i din nästa sänginvestering. I många fall hittar du sängar med halverat ordinarie pris, och i vissa fall även med större marginell prissänkning.

Mycket omsorg har lagts ner på att erbjuda ett välbehövligt sortiment även inom sängkampanjer, men om du mot förmodan inte skulle finna det du letar efter på denna sida, så finns alltid vårt övriga sängsortiment till förfogande – oavsett vilken prisklass eller vilket utförande som du är ute efter så erbjuds alltid dessa till förmånliga priser, och även med delbetalning/finansieringsmöjligheter. Vi erbjuder även hemleverans och fri frakt på våra sängar.

Våra sängar rea hittar du oftast i en rad olika storlekar, utföranden och hårdheter – oavsett vilken säng du väljer, alltid till lågt pris.

Read more

Tyg

Mått

Leveranstid

Varumärke

Ställbar

Color

Categories
Customer's Area

To top