Se vår stora sängkampanj HÄR 💤💤

Barnsäng

Ett stort, lekfullt urval

Här hittar du ett stort utbud av fantasifulla juniorsängar och barnsängar i olika former, färger och teman som lockar fram storslagna drömmar. 

Från livliga illustrationer av välkända hjältar till roliga former och spännande bilder. Ditt barn kommer att se en säng från HusochHemma som så mycket mer än en plats att sova på.

Låt din minsting bli en racerförare eller en sjökapten, kanske en prinsessa på tronen eller en upptäckare som vandrar med dinosaurier? Eller varför inte återse kära karaktärer från Disney, Pixar, Marvel?

Sov säkert med robusta barnsängar från HusOchHemma

Lekfulla teman och färggranna designer är dock inte allt du finner sortimentet; våra sängar är robusta och välkonstruerade, ofta med en viktkapacitet långt över det som krävs. Barnsängarna erbjuds i olika utföranden som till exempel våningssängar, enkelsängar, med och utan förvaring, sängar med tak, sängar på ben och andra som vilar på ram.

Spjälsängar – för nybörjare i familjen

Självklart erbjuder vi också spjälsängar på HusOchHemma - för de yngsta nykomlingarna i familjen. Våra spjälsängar är både robusta och drar blickfånget till sig. 

Våra spjälsängar kommer i klassiska och tidlösa tappningar. För dig som vill ha något utöver det vanliga har vi också sängar som utmärker sig mer i designväg och bibehåller samma viktiga, robusta konstruktion och kvalitet.

Ska barnsängen vara loftsäng eller våningssäng?

För de lite våghalsigare äventyrarna har vi fantasifulla loftsängar som blir som ett eget hem i hemmet. En loftsäng fungerar konstruktionsmässigt ungefär som en våningssäng, med ett högt, robust underrede, stege och hög ligghöjd med undantaget att en loftsäng inte är försedd med dubbla sovytor. Istället finns en madrass som erbjuder gott om utsikt. Fördelen med en loftsäng är dess lekfulla utformning. Varför inte till exempel ge ditt barn en säng med en rutschkana i en och samma möbel?

Om ni är stolta föräldrar till en duo är en våningssäng ett ypperligt alternativ som erbjuder ett delat äventyr för era barn.

Är ni hellre ute efter en enkelsäng eller dubbelsäng så har vi har ett stort urval av barnsängar med en rik palett av teman och utseenden. Vissa av dessa är prydda med illustrationer och hjältar andra har roliga former såsom bilsängar, prinsessängar, dinosauriesängar och himmelsängar, med flera.

Hos oss hittar ni också resesängar för de allra minsta.

Kontinentalsängar – samma komfort för de små som de stora

Om ni ändå föredrar en mer traditionell, stilren barnsäng så erbjuder vi också en rad olika kontinentalsängar i barnvänliga storlekar som in i minsta detalj överensstämmer med våra större kontinentalsängar. Ett bra alternativ för er som föredrar ett mer neutralt intryck än till exempel en äventyrssäng.

Så skäm bort ditt barn med det lilla extra - de förtjänar barnsängar från HusochHemma. 

Read more

Leveranstid

Varumärke

Categories
Customer's Area

To top