Se vår stora sängkampanj HÄR 💤💤

Säng

Sängar från HusOchHemma.se tillverkas för hand av skickliga sängmakare på Sängfabriken i Valskog. De görs efter dina önskemål och skickas direkt hem till dig! 

Här hittar du handgjorda kontinentalsängar, ramsängar, ställbara sängar och ekologiska sängar. Du kan välja storlek, tyg och hårdhet på varje säng så att den passar just dig och din livsstil.

Fri frakt ingår! Om du vill beställa inbärning till valfritt rum gör du det enkelt innan du lägger sängen i varukorgen.

Det kan vara mycket att tänka på när man ska köpa säng. Så för att göra saker så enkelt och smidigt som möjligt erbjuder vi kompletta sängpaket där du kan du köpa en säng med gavel, täcken och kuddar i samma paket till ett väldigt bra pris. 

Vilka garantier har ni på sängar?

Vi vill att det ska vara tryggt att köpa säng online. Därför har de flesta av våra sängar sov gott-garanti, vilket innebär att du har rätt att byta din säng om du upplever att den är för hård eller för mjuk. Vi har också livstidsgaranti på fjäderbrott och träram. 

Du kan läsa mer om våra garantier på vår sida med vanliga frågor och svar om sängar.

Hur kan ni erbjuda billiga sängar av hög kvalitet?

Genom att tillverka varje säng på beställning använder vi bara material som vi vet kommer till användning. Vi behöver alltså inte lagerhålla sängar som riskerar att inte bli sålda. På så sätt kan vi spara på material och samtidigt hålla nere kostnaderna. Därför kan vi erbjuda billiga sängar av hög kvalitet samtidigt som vi tar hänsyn till natur och miljö. 

Så väljer du en hårdhet som passar dig

Det är din sovställning och vikt som avgör vilken hårdhet du bör ha på din säng. Nedanför hittar du information om de olika hårdheterna och vilken som kan passa dig.

Om du beställer en dubbelsäng har du även möjlighet att välja två olika hårdheter - en för varje sida.

Våra sängar finns i fyra olika hårdheter: mjuk, medium, fast och extra fast. 

Mjuk

Vi rekommenderar endast denna hårdhet till dig som specifikt vill sova i en riktigt mjuk säng. Det handlar mer om preferens än om kroppstyp. 

Medium

Denna hårdhet passar generellt dig som 

  • väger ca 50-85 kilo 

  • oftast sover på mage och väger mellan 70-100 kilo.

Fast

En fast säng passar generellt dig som 

  • väger ca 85-115 kilo

  • oftast sover på rygg och väger över 115 kilo 

  • oftast sover på mage och väger mellan 70-85 kilo.

Extra fast

En extra fast säng passar dig som väger över 115 kilo. Vi rekommenderar att du kombinerar extra fast hårdhet med en ramsäng eftersom det ger extra bra stöd för din kropp och känns stadigare än en kontinentalsäng.

Sängar för barn

Här hittar du också barnsängar. Vi har resesängar, växasängar, spjälsängar och även ett stort utbud av fantasifulla sängar med kända karaktärer från till exempel disney, marvel och paw patrol.

Read more

Tyg

Mått

Leveranstid

Varumärke

Ställbar

Color

Categories
Customer's Area

To top