Se vår stora sängkampanj HÄR 💤💤

Matgrupper

Vår selektion av matgrupper erbjuder ett stort urval av olika material, kombinationer och en bred selektion av utföranden och storlekar. Alla matstolar och matbord i denna kategori har gedigen konstruktion, robusta beståndsdelar och det senaste inom form och design.  

Dessa matgrupper passar utmärkt i kök och vardagsrum samt i alla former av hushåll. Vi erbjuder förmånliga paketpriser och många olika kombinationsmöjligheter. Matborden och matstolarna finns i många olika modeller, anpassade efter alla slags behov och smaker.

Matgrupper - stor valmöjlighet av modeller och material

HusOchHemma erbjuder rektangulära och kvadratiska bord, fixerade eller förlängningsbara toppskivor, bord med rundare former eller i mer ovala utföranden, minimalistisk eller komplex design och allt där emellan.

Här hittar du bland annat matbord i marmor, härdat glas, massivt trä, stål och metall i kromat utförande. Det finns även ek-, valnöt- och mässingsfinish. Stolklädsel finns i manchester, konstläder, teddy, polyester och sammet i många vackra, stilrena nyanser.

Vi har matstolar och matbord som är lättskötta och enkla att underhålla. Vi erbjuder även mer ädla material såsom natursten, där varje toppskiva är unik. Marmor är en väldigt populär typ av natursten, präglad av unika mönster och ådringar, där vad som vanligtvis anses som en imperfektion hellre utgör en del av bordets identitet.

Om du är ute efter ett lättskött material kan vi rekommendera toppskivor av MDF-trä (MDF är en förkortning av Medium Density Fibreboard), vilket är en träfiberssammansättning som är slittåligt och lätt att underhålla. Det är också ett material som kommer i många olika utföranden och finishar; matta som glansiga, naturpräglade som industriella.  

Matgrupper för små och stora matrum

Vi har matgrupper som fungerar i större hem såväl som i mer sparsamma utrymmen och lägenheter.

Små matrum

Är du ute efter en matgrupp för mindre matrum så kan en matgrupp med ett bord med rund toppskiva vara en bra lösning. Runda bord har som regel en mer utrymmesvänlig design, samtidigt som det erbjuder bra med användningsyta. Matgrupper med runda matbord har oftast en 4-stols-kombination som standard i många olika utföranden och av olika material. Vi erbjuder även till exempel mindre, kvadratiska bord, med 2-stols-kombination.

Stora matrum

Bor ni lite större så finns det gott om matgrupper att välja mellan. Största kombinationsstandard innehåller 6 stycken matstolar. Många av våra större matbord har i regel 2 extra sittplatser vid kortsidorna av toppskivan. Välj då enkelt att köpa till två stycken extra stolar om behov skulle finnas. Vi erbjuder många flerpackslösningar i vårt stora sortiment av matstolar. Matbord finns även som separat möbelkategori för den som vill kombinera stol och bord efter egna specifika önskemål.

Rätt i tiden och rätt i priset

Ett stort urval är inte enbart vår enda prioritet, även om det är väldigt viktigt, utan rätt produkt till rätt pris utgör också en hörnsten i HusOchHemma:s koncept. Vi erbjuder många olika prisklasser - alltid med samma förhållning till hög standard.

Är du ute efter komfort, bekvämlighet, funktion, toppmodern design och innovativ formgivning? Kanske föredrar du en diskret, stilren närvaro eller så kan fallet vara så att du önskar förnya ditt kök eller matrum med din nya matgrupp. Vi väger in alla dessa faktorer i vårt stora urval.

Här kan du välja kombinationer med kontrasterande nyanser och material, eller bord och stolar som samspelar närmast sömlöst i enighet med varandra. Även genomgripande vibranta och färggranna kombinationer finnes, samt mer stilrena, monokroma utföranden.

Med en matgrupp spelar komfort in lika mycket som form

Oavsett om du är ute efter design eller praktisk funktion, så infinner sig komforten i alla våra stolar; detta i förmån för att du ska vilja avnjuta långa sällskapsstunder och måltider.

Våra bord och stolar är också till för att användas - därför måste en hög standard nyttjas i tillverkning och konstruktion, där ett bestående tänk är ett pragmatiskt tänk. Det är inte bara toppskivor, underreden och stommar som är slittåliga, utan också stolklädslar och dess stoppning.

Kort sagt, HusOchHemma:s stora urval bemöter de flesta önskemål som finns, i kvalitet, prisväg och framför allt utseende.

Read more

Leveranstid

Varumärke

Material

Form Bord

Color

Antal Stolar

Form

Categories
Customer's Area

To top