Se vår stora sängkampanj HÄR 💤💤

Sandö

Sandö

 

Sandö är SwedishHomes egna svensktillverkade kollektion.

 

Sandö är en soffkollektion från vårt eget märke SwedishHome, med hög kvalitet och underbar sittkomfort.

Med sin stora och generösa sittyta, i kombination med de härligt fluffiga kuddarna och de mjuka dynorna, är det en mysig soffa helt enkelt. På ett soft sätt bjuder Sandö in till klart bästa hänget och många sköna stunder - så som en soffa bör. Den höga svensktillverkade kvaliteten, både i konstruktion och klädsel, ger ett exklusivt och pampigt intryck som gör sig mycket bra tillsammans med Sandö avslappnade och bekväma stil. 

 

Vi kan med stolthet skryta med att vår soffkollektion Sandö är helt svensktillverkad. Tanke och hjärta ligger bakom varje del, vilket märks i kvalitet, med både klädsel och konstruktion. Med dess pampiga och exklusiva utseende tillsammans med dess sköna och avslappnande komfort vågar vi med handen på hjärtat säga att ni kommer bli mer än nöjda.

 

Tillsammans har vi nu äntligen utvecklat Sandö, en soffkollektion helt och hållet tillverkad i Sverige.

 

Design & komfort

 

  • Otroligt god sittkomfort, tack vare de stora och mjuka sittplymåerna.
  • Sittplymåernas och ryggkuddarnas kärna består utav kallskum.
  • Stommen är av furu, träfiberskiva och plywood.
  • Träben i svart utförande.

 

 

Tillsammans med våra kunniga personal i vår svenska fabrik har vi lyckats få fram en soffa som genomsyras av både komfort och klass. En tidstypisk möbel som platsar i varje hem.

 

Sandö soffkollektionen består utav divanfåtölj, 2-sistsoffa, 3-sitssoffa, 4-sitssoffa, fåtölj, fotpall, divansoffa och 3-sitsdivansoffa.

Allt för att du ska hitta något som passar just dig och ditt hem.

Med sina olika kulörer och tyger känner vi oss säkra på att du hittar något som matchar hemmet du bor i.

 

Önskar du annan kulör än de som finns på hemsidan, kontakta vår kundtjänst [email protected] så hjälper vi dig vidare.

 

Våra möbler från SwedishHome är robusta, smakfulla möbler gjorda med kärlek av våra hängivna möbelsnickare. Allt för att du som kund ska känna dig nöjd med ditt köp hos oss.

 

Vi vill att kvalitet och design ska samverka i en perfekt symbios, det är något som vi tycker vi har fått igenom i vår kollektion Sandö.

 

Sandö soffan är gjord för dig som inte vill göra avkall på kvalitet för att hitta en snygg soffa. Med rätt material och en tidlös design har vi skapat Sandö.

 

Med dess stora bredd, sittdjup och härliga kuddar är den perfekt för det ultimata hänget för likväl hela familjen som hela umgängeskretsen, eller varför inte bara för dig själv. Släng dig bland kuddar och fluff efter en tuff dag på jobbet eller varför inte köra filmmaraton i en utav våra sköna soffor, vi kan inte garantera att du håller dig vaken, men vi kan lova att det är skönt. 

 

Med en Sandö minskar du stressen men ökar livskvaliteten.

 

Read more

Tyg

Varumärke

Material

Form

Categories
Customer's Area

To top