Se vår stora sängkampanj HÄR 💤💤

Pool ovan mark

En pool talar för lyx och exklusivitet, men alla har kanske inte möjlighet eller förutsättningar att skaffa en nedgrävd pool. Därför har vi ett brett sortimentet för alla möjliga slags pooler ovan mark i olika storlekar, så att du kan köpa det som passar din trädgård och ditt hem bäst. Vi har ovanmarkpooler där alla kan njuta av långa sommardagar och svalka sig. Vi har också mindre pooler för de yngsta.

Fördelarna med en pool ovan mark

En pool ovan mark är ett mer ekonomiskt alternativ om du är ute efter en helt egen pool, där kostsamma installationskostnader och konstruktionsavgifter reduceras markant jämfört med en traditionell nedgrävd pool.

Ovanmarkpooler, som namnet antyder, tillhör alltså den typ som står fixerad på marken och inte behöver grävas ner. Detta gör att du inte behöver oroa dig över dyra markberedningar eller långa byggtider för att få poolen klar. En förutsättning för att ha en pool ovan mark är att ha en stadig grund för poolen att stå på. En stadig trappa eller stege är ett viktigt komplement till din nya ovanmarkpool. Detta ingår i de flesta paketet i vårt sortiment.

Se gärna våra olika kategorier för poolfilter, pooltak, poolpumpar och övriga pooltillbehör, där du kan komplettera din pool. 

Hur är en pool ovan mark uppbyggd?

En ovanmark-pool är som en stor badbalja med en omgivande ram i stål. Det vill säga att den är väldigt enkel att installera. Själva poolen kan vara av olika material, så som någon form av PVC, glasfiber eller trä. En liner är det material som klär insidan.

Viktigt att tänka på när man sätter upp en pool ovan mark

En pool ovan mark bör inte grävas ner, då detta skulle innebära att den imploderar av det omgivande trycket. Dock så finns det pooler som har förmågan att både kunna grävas ner och stå helt fristående. Detta är idealiskt i kuperade marker, där en del av poolen grävs ner. Ett exempel är Azuro Ovanmarkspool Rund 403 Deluxe som tål att grävas ner i marken.

I HusOchHemmas urval av pool ovan mark finner du markant prisförmånliga pooler. Dessa är väldigt enkla att installera och montera. Se exempelvis Intex Prism Rund pool med metallram 457 x 122 cm inkl pump och stege, en mycket prisvärd pool där hela familjen har gott om plats att njuta av det svalkande vattnet. 

Pooler ovan mark för barn

Är du ute efter något för de minsta i familjen är Bestway's sortiment något du kommer att uppskatta. Där finner du uppblåsbara pooler - med och utan rutschkanor - i olika motiv så som spindelmannen, pirat-tema, Musse Pigg, Disney och princesstema. Poolerna du finner under denna kategori kommer från våra tillverkare Aquafinesse, Delphin, Bestway och Clear Pool. 

Vi erbjuder även pooler utrustade med insynsfönster för en säker översyn av barnen i familjen och motionssim.

Se gärna våra barnpooler och leksaker till pool.

Ta din hemmiljö och trädgård till nästa nivå - investera i en prisvärd, högkvalitativ och pålitlig ovanmarkpool, redan idag!

Read more

Leveranstid

Varumärke

Form Bord

Form

Utförande

Categories
Customer's Area

To top