Se vår stora sängkampanj HÄR 💤💤

Uppblåsbara spabad

HusOchHemma hittar du ett brett utbud av kvalitativa uppblåsbara spabad, badtunnor och massagebad, från bland annat MSPA och Lay-Z-Spa. Dessa uppblåsbara badtunnor fungerar i grund och botten som en uppblåsbar pool, men är berikade med ett flertal extra funktioner som erbjuder en i särklass lyxig upplevelse.

Avnjut värme med uppblåsbara spabad - även när kylan gör entré

Att njuta av ett bubbelbad, som har tillräcklig med kapacitet för att värma vattnet upp till 40 grader, är något som går att nyttja oavsett varma eller kalla säsonger – vare sig det handlar om en sen sommarkväll, eller mitt i vintern. Badtunnorna är framtagna och tillverkade i syftet att kunna användas på många olika platser och i en rad olika klimat. De är så pass resistenta mot väderförhållanden att de kan prestera och fungera även när de utsätt för temperaturer ner till -30 grader Celsius; med andra ord, markant lägre än fryspunkten.

Uppblåsbara spabad - En prisvärd investering

Uppblåsbara bubbelbad, eller massagebad, har flera fördelar jämfört med traditionella utomhusbad. Då det inte kräver någon befästning eller installation, så är det förhållandevis anspråkslöst i kostnadsväg. När det sedan inte är i bruk är det också lätt att förvara. Det finns också möjlighet till transportering vid behov; du kan till exempel inte ta med dig en traditionell badtunna på resan till sommarstugan, men med uppblåsbara spabad är detta fullt möjligt.

 

 

Uppblåsbar jacuzzi och bubbelbad - för hela familjen

Att använda uppblåsbara badtunnor från HusOchHemma är en enkel process, och de produkter som går att finna i vårt utbud kan vara färdiga att fylla med vatten på bara 10 minuter. Allt du behöver göra är att blåsa upp den och förse den med tillräckligt av vatten. När den sedan är fylld är det bara att koppla in kontakten och sätta igång den. Med några enkla steg, och inom kort, kan du snart avnjuta ett varmt, avslappnande och skönt bubbelbad – med samma lyxfaktor som en pool. En upplevelse som gör gott för både kropp och sinne – välbefinnande avser inte endast din fysiska hälsa, men även din stämning och bearbetning av stress; något som du alltid får på köpet när du införskaffar uppblåsbara spabad från HusOchHemma, oavsett modell eller prisklass.

Beroende på dina behov och hur mycket utrymme du kan nyttja, så har du möjlighet att välja mellan spabad som avser plats för enbart 2 personer, eller större varianter som har plats för hela familjer - med upp till 6 personer samtidigt. Utforska själv vårt sortiment och se vad som passar dina behov. Här finns något för alla.

Din dröm om en egen uppblåsbara spabad, badtunna eller ett massagebad kan snart bli verklighet.

Read more

Leveranstid

Varumärke

Form

Utförande

Categories
Customer's Area

To top