Se vår stora sängkampanj HÄR 💤💤

Massagebänkar

Hus Och Hemma är mycket glada att få vara generalagent för märket Restpro, som är experter på att göra högkvalitativa massagebänkar och relaterade tillbehör. Dessa massagebänkar är bärbara och kan lätt bäras med vart som helst med den inkluderande väskan som ingår i köpet. Välgörande massage kan, tack vare dessa bärbara massagebänkar, bli tillgänglig överallt.

 

De tre värden som Restpro arbetar efter då de designar massagebänkar är:

  • Enkelhet. Det ska vara enkelt att kunna transportera och montera massagebänkarna. Vi vill att så många som möjligt ska kunna använda sig av sortimentet vi erbjuder.

  • Komfort. Självklart ska användaren av massagebänken känna sig bekväm under användandet. Det är en viktig prioritet att inte utsättas för onödig belastning.

  • Styrka. Massagebänkarna ska vara hållbara och stabila så att de kan användas utan att användaren ska riskera olyckor som t.ex. att massagebänken plötsligt ger vika eller knarrar.

 

Ta gärna en titt på sortimentet och se själv och se vilken massagebänk som passar dina preferenser och behov.

Massagebänk för professionellt användande

Restpro massagebänkar från Hus Och Hemma är särskilt utformade för professionellt bruk men de fungerar mycket väl även för entusiastiska amatörer som precis har börjat med massage. Om massage är något som du kommer att satsa på kan massagebänkar från vårt sortiment utgöra en central plats i din verksamhet som du säkert kommer att komplettera med skön musik, varma handdukar och givetvis härlig massage.

Det flesta tänker nog inte på en massagebänk som medicinsk utrustning, men då de används för kroppsvård är massagebänkar utan tvekan en del av den kategorin. Massagebänkar förekommer i stor utsträckning även i sjukhusmiljö och då oftast där det sker ett hälsoförebyggande syfte.

Restpro massagebänkar är en lagervara hos oss och skickas även oftast samma dag som beställningen görs, så snabb leverans är något som du kan räkna med!

Read more
Categories
Customer's Area

To top