Söker du ny matgrupp? Nu 20% rabatt på ALLA våra matgrupper! Klicka här.

Fidget Spinners

Blir du snabbt uttråkad? Gillar du att sysselsätta händerna samtidigt som du kollar på film, lyssnar på läraren eller läser en bok? Då kommer du att älska en fidget spinner. Denna enkla pryl har tagit världen med storm och det är verkligen inte konstigt. De syns överallt, från Youtube och Instagram till skolor och kontor runtom i Sverige. Det är en oväntat tillfredsställande känsla att hålla den mellan fingrarna och känna centrifugalkrafterna när den spinner loss. Just dessa fidget spinners som du kan hitta här kan rotera i mellan en till två minuter. Missa inte chansen - beställ en fidget spinner från oss och upptäck exakt vad det är som gör dessa spinners så otroligt populära över hela världen.

Vad exakt är en fidget spinner?

Namnet kommer från det engelska ordet fidget och syftar till de hastiga och repetitiva rörelserna som många rastlösa personer gör. Från början var det tänkt att en fidget spinner skulle användas av just denna typ av personer. Trots att olika varianter av denna pryl har funnits under många år, så slog de inte igenom stort förrän i början av 2017. Idag är fidget spinners i Sverige populära hos alla, oavsett om man var stressad och rastlös eller inte. Att spinna en fidget spinner är väldigt tillfredsställande. Kullagret gör att även en lätt vridning kan få din fidget spinner att spinna länge och väl.

Köp en fidget spinner du också

Brukar du ofta fippla med pennor, mynt eller andra saker som råkar finnas framför dig? Nu kan du låta händer och fingrar få fullt upp med en fidget spinner istället. De repetitiva rörelserna och känslan från att låta den spinna mellan dina fingrar är avslappande och lite meditativt. Du behöver dock inte beställa en fidget spinner bara för dess antistress-egenskaper, utan de kan även användas för att göra coola tricks med. Tror du att du klarar av att spinna din fidget spinner och byta från ena handen till den andra? Beställ en fidget spinner och prova du också.

Slappna av eller gör tuffa tricks

När du väl har provat din första fidget spinner så kommer du snabbt att förstå varför det är så populärt. Bli inte förvånad om du själv tar upp din spinner när du har tråkigt, på bussen eller när du tittar på film. Vi ger dig ett bra fidget spinner pris - perfekt för dig som vill prova på eller som kanske vill kunna använda flera spinners samtidigt.

Läs mer
Produkter
Övrigt

To top